E-recept v aplikácií Dôvera

31. okt 2022

Prosím je možné že mi bol predpísaný recept ale v aplikácii mi to neukazuje ? V piatok som bola u lekára povedal ze mi niečo predpisuje ale stále to tam nevidím

layla123321
31. okt 2022

Ten recept sa tam zjaví takmer okamžite. Skúste sa spýtať lekára, prípadne možno to bol liek, na ktorý recept netreba (vtedy ho ani neuvidíte).

autor
31. okt 2022

@layla123321 no ved jasne ja mozem aj tak az po práci do lekárne takže ak by to tam nebolo tak mu zavolám len som bola zvedavá ci je to možné....akože myslite keď ide o voľnopredajné lieky ?

autor
31. okt 2022

@layla123321 pretože ide o liek ktorý sa sa aj bežne da kúpiť ale doteraz mi to vždy práveže ukázalo aj av aplikácií

layla123321
31. okt 2022

No mne minule doktorka predpísala Dorithricin a v aplikácii nebol. V lekárni mi vysvetlili, že voľnopredajné lieky, na ktoré poisťovňa nedáva príspevok jednoducho v aplikácii nebudú... A teda tiež ide o Dôveru v mojom prípade.

trgypadl
31. okt 2022

Ahoj, mala som tu skúsenost, rcp vypísaný, v apke sa mi nezobrazoval... Neviem preco, ale v lekarni nebol problem

kacena4
31. okt 2022

zavolaj si do lekarne a skus si ho objednat cez r.č. ak tam je uvidia ho ak nie zavolaj dr. asi zabudol

oli18
31. okt 2022

Union je v tom super. Ziadnu aplikaciu nepotrebujem, pride mi sms.

bayuska
31. okt 2022

mne sa tiez uz par krat stalo, ze mi neprisiel mail o predpisani (appku nepouzivam) alebo prisiel az vecer aj ked som lieky uz mala aj vybrate. Niekedy to tam zblbne, ale v lekarni to vidia hned. Dokonca aj moj dr ak mi predpisuje len mailom, tak vzdy napise za vyzdvihnutie mozne po 14tej aj ked mi ich predpisal okolo 12-13tej, tak asi ma tiez skusenost, ze niekedy to trva, kym to prejde do systemu ale v lekarni to zvyknem vybrat aj pred tou 14tou a nikdy nic nepovedali.

layla123321
31. okt 2022

@oli18 ani v Dôvere netreba mať appku, ale človek si to tam vie pozrieť, ak chce 🙂

autor
31. okt 2022

@bayuska ďakujem už som volala Dr a teda liek predpísaný aké až teraz mi to nabehli 😀