E.coli a Ciphin 500

fifozbs
19. feb 2024

Zdravím vás, dnes som bol u Dr.pre výsledky aj z krvi aj z výteru. Krv OK, ale vyter : nález e-Coli.
Na základe výsledkov mi dr.(v spolupráci s kožným dr), lebo sa mi to vyhodilo dole a na hrudi, mi predpísala: Ciphin 500 / užívanie ā12h/1tbl.
Ešte predtým, ako som bol na testy, mávam kŕče (nie silné) v bruchu a bolesť v podbrušku, pri malej potrebe nemám bolesti ale znepríjemňujú ma najmä tie kŕčovité bolesti a každé ráno (asi 3.týzdeň) mávam hnačky. Môže to byť z e-coli???
Máte skúsenosti s liekom Ciphin? Pomohol vám? Čítal som viaceré diskusie a väčšinou ľuďom bolo z ATB zle. Ďakujem za odpoveď, ospravedlňujem sa,že píšem často...

suzitok
19. feb 2024

Ja som mala už aj Ciphin a zle mi nebolo, treba užívať k tomu probiotiká. Keď som užívala ATB bez probiotík, bolo mi na vracanie, ledva som prežila deň.

pluss
19. feb 2024

riadne najesť...potom až ATB...aj mne z nich bolo zle..sú dosť silné

fifozbs
autor
19. feb 2024

@pluss stále mi škvŕka v bruchu... snáď mi nebude z nich zle

janewithane
19. feb 2024

@fifozbs tento liek sa uz nesmie predpisovat ako liek prvej volby, vie byt dost nebezpecny na slachy a pod.takze skus si zvazit ci ti nie je zle aj z neho a porad sa s lekarom.

fifozbs
autor
19. feb 2024

@janewithane práveže som ešte ani nezačal užívať, vzhľadom na rôzne recenzie, ktoré sú vuac negatívne ako pozitívne, nemám odhodlanie ho užívať... čudujem sa, že mi bol predpísaný, i keď ster ukázal e-coli, neviem, či tento liek je dobrá voľba.
Nie je mi zle z neho, keďže som ho ešte nebral, skôr mi bude zle a mám ranné hnačky z vírusu...