Ahojte maminy,chcem sa spytat vyouzivate niektora tuto podlozku na sedenie.Mala by pomahat pri sedeni aby sa chrbtica nenamahala a aby som ju drzala v spravne.
Mam miernu skoliozu,takze moje drzanie tela nie je idealne,ale hlavne je to,ze v tehotenstve ma zacala boliet chrbtica co sa u mna predtym nestavalo.
Dakujem za vase rady a skusenosti 🙂
Tiež mám často pri dlhom sedení či doma,alebo v aute pocit únavy.Myslíš,že by mi to pomohlo?
@fackolka pocitujes aj ulavu co sa tyka bolesti? Ci ty si taketo problemy nemala?
ja som nastastie bolesti nemala,len som citila taky tlak v oblasti chrbtice a to mozem povedat,ze prestalo.Takze ja som spokojna 🙂
Mne sestra tiez odporucala Dynasit kvoli bolestiam chrbtice.Jej pomohol.Mne sa na tom nesedelo nejako extra pohodlne,ale zevraj si to treba nafukat podla seba a hlavne zacat postupne zvykat na taketo sedenie
@migina ano to mas pravdu,mozes si Dynasit nafukat tak aby to tebe vyhovovalo,zo zaciatku urcite trocha meksi a postupne si privykat,asi preto sa ti na nom nesedelo dobre.Ked som na materskej tak dost casto sedim,ci za pocitacom alebo pri kojeni,tak chrbtica je dost namahana
Ahojte. Kupila som si Dynasit a chcela by som vediet, ci to ma byt nafukane naplno alebo len trocha, pripadne tolko, kolko mi vyhovuje?
Vdaka.
Dada
Ahojte ženy, koupila jsem si Dynasit U v těhotenství a musím říct, že jsem nadmíru spokojená. Kromě toho, že se mi po porodu sedělo mnohem líp, tak mě přestaly moje nekonečné bolesti zad. Nafouknutý ho mám tak do půlky, sice jsem na začátku trochu balancovala, ale jde si zvyknout. 🙂
ja mozem tiez len odporucat. bolieval ma chrbat (mam sedave zamestanie) a pomohlo. manzel uz tiez zacal starnut 😀 zacal mat problemy s bolestou chrbta, tak som mu svoj vankus na par dni pozicala a uz si ho nechal 😉 ,musela som si kupit druhy...
Ahoj,ja tuto podlozku mam na stolicke pri pocitaci aby som sa tak nehrbila.Podla mna je super i ked to chce nejaky cas pokial si na nu zvyknes,ale celkovo aj po par hodinach sedenia sa necitim tak unavena