Ahojte môžem sa spytat? Lebo strašne sa bojim mam každy den dychavičnost a bušenie srdca niekedy zavraty a vidim na googli že je tam čo ja viem napr//Srdcove Zlyhavanie// a tak a tym si nicim psychiku môže to byt tetania ze kazdodenne busenie srdca a dychavicnost? Za odpovede dakujem…❤️
Možno vyšší tlak, neviem prečo si už nebola u svojho obvodného lekára, keď to máš dlhšie
Ja už neviem,čo ti treba napísať. Vieš,že máš tetaniu a problém so psychikou a toto sú jej prejavy. Už si bola za psychiatrom ??? Každý deň píšeš to isté a myslím,že po psychickej stránke si na tom už veľmi zle.
@paaaaj544 nie nevadí, no zbytočne to tu ženy budú písať..je to hlavne o psychike,viem o čom píšem a keď každú minútu na to myslíš ,tak veľmi si tým škodís..dospejes do štádia ,že deň budeš len prežívať a nie žiť..choď von na slniečko zamestnajú myseľ, fyzická práca a uvidíš ,že ti bude lepšie..ja ti chcem len pomôcť 😊😉
@paaaaj544 to mas z psychiky chod k psychiatrovi nastavi ti liecbu a bude lepsie takto zbyyocne nicos nervy vsetkych okolo
Takéto príznaky som mala pri panickych záchvatoch. Občas ani sama nevieš, či ten záchvat máš alebo nie. Je to pocit ako pred infarktom. Každodenne sústavne búšenie srdca a vysoký tep. Presla som rôznymi vyšetreniami. Skús nájsť a pomaly odstrániť príčinu. Možno ta niečo trápi? Vyššia senzibilnost, citlivosť. Je fajn skusit aj jogu, keď sa cítiš najhrosie dať si liek guajacuran - pekne uvoľní. Alebo persen. ak to nepomôže zdover sa s tým lekárom. Bude to fajn, neboj sa🙂
@paaaaj544 v prvom rade skontroluj tlak , ak je vyšší toto sa môže prejavovat .