Dýchavičnosť a búšenie srdca

paaaaj544
29. jún 2021

Ahojte môžem sa spytat? Lebo strašne sa bojim mam každy den dychavičnost a bušenie srdca niekedy zavraty a vidim na googli že je tam čo ja viem napr//Srdcove Zlyhavanie// a tak a tym si nicim psychiku môže to byt tetania ze kazdodenne busenie srdca a dychavicnost? Za odpovede dakujem…❤️

21oktober
29. jún 2021

@paaaaj544 v prvom rade skontroluj tlak , ak je vyšší toto sa môže prejavovat .

liesik
29. jún 2021

Možno vyšší tlak, neviem prečo si už nebola u svojho obvodného lekára, keď to máš dlhšie

matus7030
30. jún 2021

@paaaaj544 kludne to moze byt aj z tetanie, alebo psychicke - uzkosti, či panické záchvaty. Ak si chceš byť istá - navštív lekára. Veľa šťastia.

irusa
30. jún 2021

Ja už neviem,čo ti treba napísať. Vieš,že máš tetaniu a problém so psychikou a toto sú jej prejavy. Už si bola za psychiatrom ??? Každý deň píšeš to isté a myslím,že po psychickej stránke si na tom už veľmi zle.

volterra
30. jún 2021

@paaaaj544 Hodnoty železa v krvi a stitnu žľazu máš skontrolovane?

irusa
30. jún 2021

@volterra ona má tetaniu a problém so psychikou. Každý deň tu píše

irusa
30. jún 2021
paaaaj544
autor
30. jún 2021

@irusa a vadi ti to? Ked ano tak nekomentuj 🙂))

paaaaj544
autor
30. jún 2021

@volterra štitna žlaza NEZV

paaaaj544
autor
30. jún 2021

@21oktober nemavam vysoky mavam tlak normalny len ten tep mam vždy do 100 a nad 100

irusa
30. jún 2021

@paaaaj544 nie nevadí, no zbytočne to tu ženy budú písať..je to hlavne o psychike,viem o čom píšem a keď každú minútu na to myslíš ,tak veľmi si tým škodís..dospejes do štádia ,že deň budeš len prežívať a nie žiť..choď von na slniečko zamestnajú myseľ, fyzická práca a uvidíš ,že ti bude lepšie..ja ti chcem len pomôcť 😊😉

loginexistuje
30. jún 2021

@paaaaj544 to mas z psychiky chod k psychiatrovi nastavi ti liecbu a bude lepsie takto zbyyocne nicos nervy vsetkych okolo

volterra
30. jún 2021

@irusa Aha, to som nesledovala. Tak potom je všetko jasné 😉

adren123
30. jún 2021

Takéto príznaky som mala pri panickych záchvatoch. Občas ani sama nevieš, či ten záchvat máš alebo nie. Je to pocit ako pred infarktom. Každodenne sústavne búšenie srdca a vysoký tep. Presla som rôznymi vyšetreniami. Skús nájsť a pomaly odstrániť príčinu. Možno ta niečo trápi? Vyššia senzibilnost, citlivosť. Je fajn skusit aj jogu, keď sa cítiš najhrosie dať si liek guajacuran - pekne uvoľní. Alebo persen. ak to nepomôže zdover sa s tým lekárom. Bude to fajn, neboj sa🙂