Čaute baby, vždy som mala pravidelnú menštruáciu. Tento mesiac mi to nejako " hapruje" .. neviem čo si mám o tom myslieť.
Beriem HAK a v strede cyklu už 6 dní mám špinenie hnedé. Sem tam mám pocit, že je to aj trošku krv.
Zajtra volám gynekológovi a objednám sa.
Stalo sa to niektorej z vás? môže sa niekedy stať, že by som kvôli hormónom mala 2menštruácie za mesiac ? HAK beriem už viac ako rok,takže nie je to spôsobené zvykaním si na HAK, resp. možno mi HAK neudrží cyklus už
@symma139 može to byť aj tým a ak ste boli pri mori ták aj zmena podnebia vie narobiť zmeny v tele.Skúste si nohy dať do vedrá s teplou vodou a soľ nasypat a nechať nohy aspoň 10 min dokiaľ nieje voda chladnejšie q potom ponožky aby boli nohy v teplé,alebo si dajte soľ do kúpeľa-staví obyčajnú kuchynskú🙂ja to robím sem ták preventívne alebo ak mám bolesti podbruska alebo spinenie v strede cyklu🙂
Hormóny sú nevyspytateľné,možno ste prechladena,alebo nebrali ste ešte niejake iné lieky aj to to može spôsobiť-napr. atb.Niekedy stači ak len zmoknete alebo máte holé chodidlá a je Vám chladno a hneď sa to odrazí na cykle. Ale najlepšie zájsť k lekárovi🙂