Dobrý deň chcela by som sa opýtať či je normálne keď mám dve hrcky ono my to skôr príde ako keby ohnutá kosť ako vlnita čiara ale či je normálne keď mám pravú kľúčnu kosť že keď si po nej prejdem tak je vlnita s dvomi hrckami nie ako normálna kľúčna kosť aj má boli občas
@korunka1 tie hrcky na klucnej kosti su vsetky vynechane bodky a ciarky na jednej hromade 😉
@korunka1 normálne som sa spýtala a čo si všímam niesom jediná ktorá aspoň raz napísala niečo bez bodiek a čiarok a ja tak píšem stále a stále a nikomu to nevadí ale zrazu namiesto toho aby ste mi poradili tu idete riešiť bodky a čiarky len ma zaujíma Váš názor a či je to normálne
Môžu to byť výrastky, to nie je nič strašné ale môže to byť aj bolestivé. Skoč si s tým normálne k doktorovi
@korunka1 Máte problémy... Nepáči sa mi niečo? Nekomentujem ! Keď len toto Vás vie iritovať, šťastný to človek.
@gabrielapatrik a prečo to komentuješ teraz Ty? 😝
ja nezvyknem toto komentovat a urcite nepisem dokonale. minule som sa zhrozila, ked som si precitala, co som napisala, ale ja aj viem ako to napisat,a le akosi moja hlava niekedy nespolupracuje s rukami 😀 no neda mi, toto okomentovat musim. aby to bolo jednuduchsie, pisem bez diakritiky. to sa podla mna citat da, ale bez ciarok a bodiek sa to citat veru neda, uz sa mi viackrat stalo, ze niektore slova, ked zaradis do predchadzajucej vety, ma to cele iny vyznam, ako ked ich das do nasledujucej vety. to je dovod, preco by aspon tie bodky a ciarky mali v texte byt. citajuci nevie kde ukoncit vetu, kde to oddelit a to sa fakt potom nemusi sptravne pochopit.
@korunka1 Takéto veci ignorujem, avšak príde deň keď sa mi rozum zastaví natoľko... (nad niektorými reakciami), že mi nedá nereagovať.
@korunka1 Aspoň máme niečo spoločné 🙂
Pekný deň prajem 🍀
@tamaee hrcka v nadklucnej jamke mozu byt nebezpecne, ak to mas len na jednej strane, chod k lekarovi
@bufufelend mozu to byt uzliny
@pink_lady ahoj neni to hrčka ale je to mëke skôr ako opuh
@pink_lady ahoj neni to hrčka ale je to mëke skôr ako opuch
@bufufelend no prave zvacsena uzlina nemusi byt hned citit, moze to byt taky opuch...
@bufufelend ahoj, ako to prosim dopadlo s tym opuchom nad klucnou kostou? Moja mama ma nieco podobne... Dakujem
Čiarky s bodkami si kde nechala?