Dve hrčky na kľúčnej kosti

tamaee
19. aug 2020

Dobrý deň chcela by som sa opýtať či je normálne keď mám dve hrcky ono my to skôr príde ako keby ohnutá kosť ako vlnita čiara ale či je normálne keď mám pravú kľúčnu kosť že keď si po nej prejdem tak je vlnita s dvomi hrckami nie ako normálna kľúčna kosť aj má boli občas

korunka1
19. aug 2020

Čiarky s bodkami si kde nechala?

leuchtturm
19. aug 2020

@korunka1 tie hrcky na klucnej kosti su vsetky vynechane bodky a ciarky na jednej hromade 😉

tamaee
autor
19. aug 2020

@korunka1 normálne som sa spýtala a čo si všímam niesom jediná ktorá aspoň raz napísala niečo bez bodiek a čiarok a ja tak píšem stále a stále a nikomu to nevadí ale zrazu namiesto toho aby ste mi poradili tu idete riešiť bodky a čiarky len ma zaujíma Váš názor a či je to normálne

tanalyn
19. aug 2020

Môžu to byť výrastky, to nie je nič strašné ale môže to byť aj bolestivé. Skoč si s tým normálne k doktorovi

korunka1
19. aug 2020

@tamaee predstav si, že mne to vadí. A v podstate už na otázku, ak z textu nejaká vyplynie, ani neodpoviem....lebo sa to nedá čítať. A ak máš takýto písomný prejav stále , tak 🙈🙊

tamaee
autor
19. aug 2020

@korunka1 ano mám takýto písomný prejav stále a dá sa to čítať 🤓 a keďže ako píšete „že sa to nedá čítať “ tak Vám to asi vadí

gabrielapatrik
19. aug 2020

@korunka1 Máte problémy... Nepáči sa mi niečo? Nekomentujem ! Keď len toto Vás vie iritovať, šťastný to človek.

korunka1
19. aug 2020

@gabrielapatrik a prečo to komentuješ teraz Ty? 😝

majamat
19. aug 2020

ja nezvyknem toto komentovat a urcite nepisem dokonale. minule som sa zhrozila, ked som si precitala, co som napisala, ale ja aj viem ako to napisat,a le akosi moja hlava niekedy nespolupracuje s rukami 😀 no neda mi, toto okomentovat musim. aby to bolo jednuduchsie, pisem bez diakritiky. to sa podla mna citat da, ale bez ciarok a bodiek sa to citat veru neda, uz sa mi viackrat stalo, ze niektore slova, ked zaradis do predchadzajucej vety, ma to cele iny vyznam, ako ked ich das do nasledujucej vety. to je dovod, preco by aspon tie bodky a ciarky mali v texte byt. citajuci nevie kde ukoncit vetu, kde to oddelit a to sa fakt potom nemusi sptravne pochopit.

gabrielapatrik
19. aug 2020

@korunka1 Takéto veci ignorujem, avšak príde deň keď sa mi rozum zastaví natoľko... (nad niektorými reakciami), že mi nedá nereagovať.

korunka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tamaee
autor
19. aug 2020

@majamat a dá mi aspoň niekto ešte konečne reakciu na tie hrcky ? A nie na bodky a čiarky prosím 🙏🏼

gabrielapatrik
19. aug 2020

@korunka1 Aspoň máme niečo spoločné 🙂
Pekný deň prajem 🍀

majamat
19. aug 2020

@tamaee uz si dostala. nie sme jasnovidci, ani foto si nedala. nemozeme vediet co to je. skus dr. to ti uz napisali. mozu to byt vyrastky, mozu to byt uzliny, cez internet sa to nedozvies.

bufufelend
22. aug 2020

Dobrý deň prajem chcel by som sa opýtať či náhodou neviete my poradiť medzí krkom a trapezom sa my niečo urobilo neviem čo to je a začali ma bolieť aj mandle

pink_lady
22. aug 2020

@tamaee hrcka v nadklucnej jamke mozu byt nebezpecne, ak to mas len na jednej strane, chod k lekarovi
@bufufelend mozu to byt uzliny

bufufelend
22. aug 2020

@pink_lady ahoj neni to hrčka ale je to mëke skôr ako opuh

bufufelend
22. aug 2020

@pink_lady ahoj neni to hrčka ale je to mëke skôr ako opuch

pink_lady
22. aug 2020

@bufufelend no prave zvacsena uzlina nemusi byt hned citit, moze to byt taky opuch...

janka_tt
15. dec 2022

@bufufelend ahoj, ako to prosim dopadlo s tym opuchom nad klucnou kostou? Moja mama ma nieco podobne... Dakujem

perdita11
15. dec 2022

@tamaee tie hrcky su na dotyk bolestive? Su pohyblive ci tvrde? Ako dlho ich mas? Zvacsuju sa?