Dobrý deň.
Chcela by som sa opýtať, či niekto nie je tak, ako ja?
Už dva týždne sa neviem vyliečiť.
Začalo to bolesťou hrdla. Potom kašeľ, ale dusivy a hlavne v noci. Najskôr som myslela, že to mám z klímy, potom na 5 deň cez víkend som išla k lekárke (pohotovosť). Dostala som antibiotiká a sirup na zastavenie kašľa+ spray do nosa. Po 3 dňoch som sa vrátila k svojej lekarke, že sa mi stav vôbec nezlepšuje. Ona tvrdí, že mám alergiu. Antibiotiká som dobrala a nasadila mi Aerinase a beriem do nosa Nasonex + spray pre astmatikov. Prešiel týždeň, kedy som kašľa ešte stále skoro rovnako. V noci trošku lepšie. Ale dnes, po 13 dňoch zase bolesť hrdla a uši.
Ide má už poraziť. Len sypem do seba lieky a nič mi nezaberá. A ja neviem, čo mi je?
Nemáte niečo podobné?
O tom nehovoriac, že čaje, inhalovanie vincentky...som skúšala, nič nezaberá.
Zajtra sa asi vrátim k lekárke, len ma zaujíma info.
Dakujem
@andrea_ff Ja som mala len divny kasel, aky si nepamatam, ze by som mala.. a bolela ma ta trubica a na hrudi.. Hrdlo sice nie, len trochu a slaby sopel.. Ale zacalo mi to vracanim a myslela som, ze kyselina mi to spalila, preto ma to boli.. dokonca tyzden som sa citila ok, len ten kasel. Potom zimnica a teplota... a unava ale.. u teba... bez ohladu na to, ze ta boli hrdlo a nemas kasel.. bolo by dobre, nech ti cez krv zistia, co to je, lebo napr. Ja som mala.vytery ok a az z krvi zistili ( kovid test negativny) a moja dr.sa ma pytala, ci som nemala.kovid v poslendej dobe, lebo ti ludia maju casto pozitivne prave chlamydie. A citala som aj taky clanok, kde prave chlamydie boli za mnohymi ochoreniami, ktore sa tvarili ako virusove alebo ine bakerialne ochorenie.
@andrea_ff Zdravim vas. chcela som sa spytat ako to s vami dopadlo? kde bol priblem? Mam presne to iste, len uz mesiac sa neviem vyliecit a moj syn tak isto. on uz od januara a ja som to schytala asi od neho, len nikto nevie, ze co. Jemu zistili len Haemofila ale nezaberaju na to lieky. Ja tiez dvoje atb a nic. liecim bez atb a nic. Co zistili nakoniec vam? a co vam zabralo? ja cakam na vysledky. dakujem
@andrea_ff nech ti vezmu krv.. mne zistili takto plucne chlamydie.. z krvi.. prve atb mi vobec nezabrali, az po tom, co nasadili tie, ktore na ne vraj zaberat maju.. 3 tyzdnova liecba... cize mesiac doma, po 3 tyzdnoch nejake zlepsenie..