Dva mesiace cítim nepokoj, úzkosť a trasenie rúk

jajuska13
10. jún 2020

Ahojte momentálne prežívam asi dva mesiace stresujúce obdobie, mam akúsi úzkosť, nepokoj, strach, začalo sa to prejavovať aj trasenim rúk alebo iných svalov pri pohybe. Začala som chodiť k psychologicke ale len 2x som zatiaľ bola, mam doma malé deti, pracujem, ale stále ten nepokoj. Sú nejaké prípravky výživové ktoré vám pomohli na uklidnenie? Alebo cviky?

suzitok
10. jún 2020

Magnezium, Calcium, B komplex - najideálnejšie brat ich aspon mesiac
Ja som skusala aj Anxiolan, Sedatif PC, Persen...bez ucinku

harmona
10. jún 2020

Magnezium treba brat, alebo viacej bananov jest, to tiez sa mi osvedcilo 🙂

slavcciatkoo
10. jún 2020

magnezium, vela

mogaa
10. jún 2020

@jajuska13 Magne B6 ale pravidelne a dlhšiu dobu....a naučiť sa relaxačné techniky ako napr.joga, prípadne pravidelný pobyt v prírode....ak nepomôže kludne lekár - prechodne ti vie dať ľahšie AD ak je stres spôsobený niečím konkrétnym treba to odstrániť

jajuska13
autor
10. jún 2020

@mogaa magnézia mam dosť dr mi brala krv na magnézium horčík, nechýba mi. Ale začala som brat magnézium a b6 vitamín ale nie každý deň asi týždeň zatial žiadna zmena, aj persen užívam asi týždeň skúsila som ho aj vysadiť na par dni ci to nie je z neho ale nie. Mam to aj tak. Tak ho začnem. Znova brat mam teraz persen forte. A to magnézium vám pomohlo toto ten taky tras odstrániť? Je to trás rúk ale aj napr keď zdvihnem hlavu a nie je to stále.

jajuska13
autor
10. jún 2020

@suzitok a co vám potom pomohlo? Už sa vám to zlepšilo?

mogaa
10. jún 2020

@jajuska13 ono ak je to zo stresu tak Magne B6 by malo pomôcť(treba ho ale brať pravidelne a dlhodobo, nie len týždeň)....ale rovnako to môže byť aj neurologický problém - parkinsonov syndróm alebo teda aj začínajúci Parkinson...taký mesiac počkaj - ber aj Magne B 6 aj Persen(nemajú ti ako uškodiť) a ak to po mesiaci neprejde alebo sa to začne zhoršovať - smer doktor...

jajuska13
autor
17. jún 2020

@mogaa vy ste to mali zo stresu? Pomohlo vám aj niečo iné? Mávate tiež stavy úzkosti?

mogaa
17. jún 2020

@jajuska13 nie, u mamy to bol neurologický problém, ale kolegyňa mala tras rúk v strese...

lusyc
17. jún 2020

Štítna žľaza je v poriadku?

bluka2
17. jún 2020

Joga, meditácia, čas pre seba, dostatok pohybu na čerstvom vzduchu, kvalitná strava, dostatok tekutín

jajuska13
autor
17. jún 2020

@lusyc ano