Dusenie sa ryžou

beta4
25. júl 2021

Dobrý Večer je mi to trápne ale, poobede ako dom jedla som sa dusila z ryžou ..... kašlala prestalo to ale neviem kam ďalej to poputovalo keďže to stále citim že to tam mám, zajtra idem do práce a bojim sa zaspať aby sa mi niečo nestalo .... je to vôbec možné ?

janai1
25. júl 2021

@beta4 vieš čo, môj priateľ po 2 dňoch vysmrkal halušku keď mu zabehlo 🤭
Nestane sa ti nič

elanor
25. júl 2021

nemyslim si, ze to tam este mas. Pocit moze byt, lebo to mas podrazdene, od jedla, od kaslu. A po tolkom case si uz aj namyslas, ze to tam stale mas.
Kasel je pri zabehnuti (duseni) obranna reakcia, aby jedlo neslo tam kam nepatri a vyletelo von.

beta4
autor
25. júl 2021

@janai1
@elanor Dakujem Vam no dufam ze som len paranoidna ..... Akože Čitala som na internete blbosti že sa človek môže udusiť aj po nielkolkych hodinach .... tak mi to beha po hlave , človek sa boji ísť potom aj spať

lindusss2016
25. júl 2021

@beta4 jedna ryza ta nezadusi 😁 ale myslim, ze aj tak isla tam, kam mala, neboj, ten pocit si skor nahovaras

andreatytler
25. júl 2021

@beta4 Kedze ryza je taka lepava, mozno ti nejke stopy ostali v dychacej trubici. Ale ak uz ta nenutka na kaslanie, tak by som sa neobavala a isla kludne spat... ak tam mas nejake stopy tej ryze, tak myslim ze telo si vytvori hlien a vycisti si trubicu od akejkolvek necistoty, ktora sa tam mohla dostat... postupne ten hlien vykasles von.

beta4
autor
25. júl 2021

@andreatytler Dakujem Krasne , takže je blbost že by som sa mohla udusiť, lebo ja som sa bála že sa mi to dostalo až do pluc ....