Dobrý Večer je mi to trápne ale, poobede ako dom jedla som sa dusila z ryžou ..... kašlala prestalo to ale neviem kam ďalej to poputovalo keďže to stále citim že to tam mám, zajtra idem do práce a bojim sa zaspať aby sa mi niečo nestalo .... je to vôbec možné ?
nemyslim si, ze to tam este mas. Pocit moze byt, lebo to mas podrazdene, od jedla, od kaslu. A po tolkom case si uz aj namyslas, ze to tam stale mas.
Kasel je pri zabehnuti (duseni) obranna reakcia, aby jedlo neslo tam kam nepatri a vyletelo von.
@beta4 jedna ryza ta nezadusi 😁 ale myslim, ze aj tak isla tam, kam mala, neboj, ten pocit si skor nahovaras
@beta4 Kedze ryza je taka lepava, mozno ti nejke stopy ostali v dychacej trubici. Ale ak uz ta nenutka na kaslanie, tak by som sa neobavala a isla kludne spat... ak tam mas nejake stopy tej ryze, tak myslim ze telo si vytvori hlien a vycisti si trubicu od akejkolvek necistoty, ktora sa tam mohla dostat... postupne ten hlien vykasles von.
@andreatytler Dakujem Krasne , takže je blbost že by som sa mohla udusiť, lebo ja som sa bála že sa mi to dostalo až do pluc ....
@beta4 vieš čo, môj priateľ po 2 dňoch vysmrkal halušku keď mu zabehlo 🤭
Nestane sa ti nič