Zvláštne , som taký strachoprd a mám asi panicku poruchu, no minuly rok som sa dala prehovoriť na taký otvorený tobogan (skôr taku dlhšiu smykalu rychlu čo je viac dráh veľa seba) a ako som išla tak mi od nôh cely čas frkala voda do tvare a ja som len lapala po dychu , po vynorení z vody som sa ledva nadýchla a už som sa další krat bala z toho strachu z udusenia 😫
Strsne chcem zažiť takú zábavu a užiť si to s deťmi no obmedzuje má ten strach a atak má zaujíma či to zažil niekto? Či to aj iným vadi alebo len ja som divná 😬
Bez na zaciatok na take tobogany s kolesom
@letter a nemáš radšej návod ako to zvládnuť na tej rýchlej ? 🫢😬
Haha 😄 neplánujem ju skúšať asi už nikdy v živote 😅
ja neviem. ale možno nejake okuliare by mohli trochu pomoct? plavecke, alebo šnorchlove. predsalen ti to nebude prskat do očí. chápem, že problém s dychom to nerieši. ale možno sa to zmierni ? :D
Vždy chodím tak, že si držím dlane pred tvarou, aby som mohla dýchať - tuto taktiku robím úplne na všetkých tobogánoch a to chodím aj na tie čierne ;)
Pocas jazdy na tobogane sa nwudusis a tie pristvacie bazeny maju tak 1,5m takze ked sa po pristati postavis, ani sa neutopis
Ja som v zivote nebola na tobogane a ani nepojdem. Mam z toho strach, mne staci, ze vidim video z toboganu a mam dost. Akurat vcera som videla video, kde sli takym tym uzatvorenym dllllhym toboganom a takmer som len z toho dostala panicky atak.
dvihni zadok, pojdes rychlejsie a od noh ti tolko voda frkat nebude. 😀
Choď na pomalšiu, hadíkovú, nestane sa ti to. Fyzika.