Duolife - skúsenosti

zanetakovacsova
27. okt 2021

Ahojte maminky. Je tu niekto kto má skúsenosti s produktami od Duolife?? A odkiaľ ich objednávate?

renata1405
27. okt 2021

@zanetakovacsova ja som mala keratin aj kolagen a podla mna vyhodene peniaze objednavala som z duolife sk

marryen
27. okt 2021

Predražené hovadiny, ty kúpiš a tá čo Ti to predala má 30% vo vrecku. Ako všetky takéto predaje.

zuzula507
27. okt 2021

@zanetakovacsova u mňa naj produkt Chlorofil mne pomohol ten som užívala pravidelne ,ostatne občas. Muž bral proimuno a borelis pocas covidu a sun vital mimo liekov od doktora.

stanka26
29. okt 2021

@zanetakovacsova ahoj, ja pracujem s DuoLife mám odskúšané skoro všetky produkty, rada ti na všetko odpoviem , poradím .

zanetakovacsova
autor
29. okt 2021

@stanka26 potrebujem niekoho kto mi dá Reálne recenzie o produkte nie toho kto s tým robí lebo ten pravdu nepovie. 😊

vitriolka
29. okt 2021

@zanetakovacsova nemam skusenosti, ale som farmaceut a zo zvedavosti som pozrela ich stranku a zlozenie viacerych produktov. su to blbosti. vyhodene peniaze.

patricia2210
29. okt 2021

@zanetakovacsova pekný večer, mne o tejto firme povedala rodinná známa, cenovo sú trošku mimo môjho chápania, ona si na to nedá dopustiť, osobne mame vyskúšany iba Sun vítal pre dceru jeme ho aj my, preventívne, zatiaľ výsledky nepozorujem.. neviem, ako ostatné produkty.

stanka26
30. okt 2021

@zanetakovacsova rada ti prepošlem recenzie o daných produktoch

chanel12345
19. dec 2021

Dobrý deň, prosím Vás Prolmmuno môžu užívať aj deti?

stanka26
20. dec 2021

@chanel12345 jedna kapsula rozdelená na dve dávky , ráno a večer . Dr.Kardasz dával svojej 7 mesačnej vnučke a bolo to bez problémov

zanetakovacsova
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zanetakovacsova
autor
20. dec 2021

@patricia2210 zo začiatku ani môj partner nepociťoval zmeny a teraz na to nedá dopustiť 😊

chanel12345
20. dec 2021

Ďakujem za info 😘

milo77
28. dec 2021

@zanetakovacsova aj my berieme duolife viac ako 6 mesiacov a skvele vysledky hlavne chlorofil boreliss vita c kolagen ci aloe..

zanetakovacsova
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
milo77
29. dec 2021

@zanetakovacsova to je nadherna sprava. Co si brala prosim? Chlorofil a kolenove maslo? Dik

milo77
29. dec 2021

@zanetakovacsova mna presvedcilo video od jedneho poliaka jeho syn mal tiez ekzem a nic nepomahalo mu. Az duolife ale uz neviem co bral ..pekny den

zanetakovacsova
autor
29. dec 2021

@milo77 áno aj chlorofil. Ale ten som už brala aj mesiac skôr lebo akože detox 😃.. Teraz mám chlorofil, Aloe, collagen, collagénové maslo a kapsule borelis

milo77
31. dec 2021

@zanetakovacsova dakujem.moc a vsetko dobre do roku 2022 hlavne zdravicko

chanel12345
31. dec 2021

@milo77 aj Vám všetko len to najlepšie a všetkým tiež 🍾🥂❤️

eri28
14. jan 2022

@zanetakovacsova keď sa môžem pripojiť k diskusii, s duo Live začínam a objednávať si len tak cez ich web je somarina a drahá. Tak ako v každom MLM, treba naist človeka, kt. pošle link a potom sú aj ceny prijateľné.

milo77
17. jan 2022

@eri28 Ahoj ano presne cez rozne weby ci priamo na stranke duolife je to drahe ale vela ludi sa zbytocne zlakne ze MLM, duolife nie je len MLM aj na priamy predaj je schvaleny. Moj znamy v lekarni normalne predava. Ja osobne za co nakupim za to predam. Skor ma mrzi ze ludia ani neskusia, ale kazdy ma pravo vyberu. Hlavne nech sme co najdlhsie zdravi. Pekny den

majulinka112
28. jan 2022

@zanetakovacsova ahoj ja mam napis mi podotýkam nepracujem v tej firme

majulinka112
28. jan 2022

@stanka26 aj ja poprosím

zanetakovacsova
autor
28. jan 2022

@majulinka112 už mám produkty odtiaľ aj som registrovaná

majulinka112
30. jan 2022

@zanetakovacsova mam skusennosti napíšte mi správu

zanetakovacsova
autor
31. jan 2022

@majulinka112 aj ja mám ďakujem

simi502
13. feb 2022

@marryen presne kvoli takymto ludom ako ste vy maju MLM firmy nalepky ktore vobec niesu pravdive

marryen
13. feb 2022

@simi502 určite 😂 veď je to úplná pravda čo som napísala 😁 chces povedať že to nie sú predražené výrobky,aby na tom zarobili ďalší 3 ľudia? Mimochodom mám kopec báb v okolí čo s tým robia a presne poznám princíp týchto zarabaciek. Takže ja na to neskončim.😆

zanetakovacsova
autor
13. feb 2022

@marryen neviem o čom vám ide.ano aj ja s tym robim a predavam to za moju cenu!!! Kedze ja na tom nerobim za ucelom zarobku ale vela ludi sa ku mne cratilo ze im to naozaj pomohlo a je ich cim dalej tym viac a moj zarobok?? NULA!!!! Ja len chcem aby sa vsetci citili dobre🙂🙂🙃🙃