Duolife produkty

nenisom
25. jan 2022

Dobrý deň,má niekto z vás skúsenosti s ich produktami? Najmä chlorofil ma zaujíma
Ďakujem

fiffinkaa
25. jan 2022

Chuťovo teda aspoň pre mňa nepríjemný blivajz,.po ochutnaní bol darovaný. Celkovo DL je málo muziky za veľa peňazí, ale fľaška pekná. O účinkoch neviem povedať, mali sme ešte tie huby maitaje reichi nejaký komplex, gramazou je to bieda.

andrea_prestastna
25. jan 2022

@nenisom za mna nic , skusala somvela z ich ponuky dokonca z toho na krv som vracala, teraz som zas dostala den a noc a rovno to idem darovat

milo77
30. jan 2022

@nenisom
My pijeme chlorofil už viac ako 8 mesiacov. Na začiatku sme si zvykali na chuť, ale teraz už nedáme na to dopustiť. Dá sa to piť riedené s vodou. Vyliečilo nám to ekzémy, akné, pálenie žáhy atď celkovo oveľa viac energie máme. Pre dojčiace ženy je to výborné na laktáciu. Treba piť ráno prípadne na obed..A dať ostup od vitamínu C aspoň dve hodky, lebo vitamín C je silnejší ako chlorofil a tým by sa znížil účinok. Z jednej fľaše sa ťažko hneď niečo upraví, obnova buniek je cca 3 mesiace. treba vydržať aspoň tie 3 mesiace a výsledok bude stáť za to.

@fiffinkaa
ten huby reichi komplex mysliš Boreliss? ten je úplne brutálny a je oveľa silnejší ako antibiotiká. Máme to vyskušané veľa krát - kombinácia Borelliss + pro select + vitamín C keď sme chorí zvýšime dávky a do 2 dní je po chorobe. Vyskúšané veľa krát a vždy máme toto combo radšej v zásobe. Predtým aj týždeň z chrípky sme sa dostávali 🙂

@andrea_prestastna
Moja Krv je pre ženy fakt výborná vec, ak si z neho vracala, tak predpokladám,že to kvôli organickému zinku, ten hlavne na lačný žalúdok nemusí niektorým ženách robiť dobre a preto treba piť vždy po jedle. Mne Kamošky otehotneli aj Vďaka pitiu Mojej Krvi, ale samozrejme chápem,že tomu veriť nebudeš.
A den a Noc sa vyvíjal 17 rokov, určite by som to nedaroval, sú tam všetky vitamíny na deň aj Noc a chuťovo hlavne Noc troška divná voňa, tak ale isto to tak má byť. Tiež pijeme už dlhodobo.

Krásny deň všetkým.

fiffinkaa
30. jan 2022

@milo77 to ja netvrdím že nepomáha,.ja len tvrdím že vysoká cena za nízku gramáž, takže riešim inú značku.

andrea_prestastna
30. jan 2022

@milo77 vies mi poslat prosim zlozenie den a noc trosku podrobnejsie ak sa da dakujem

milo77
30. jan 2022

@fiffinkaa jasné je veľa dobrých, mne to za 22 eur a 60 kapsúl príde ok, ale tak držím palce s inou značkou. Treba vyškúšať každému iné funguje.

milo77
30. jan 2022

@andrea_prestastna máš správu aj s linkom, je tam aj vzdelávacia karta a dole video na ich stránke.

anjelqa
9. aug 2023

@milo77 Ahoj, chcela by som si vymienať veci z doterra ( esencialne oleje, liečivé oleje ako OnGuard, náhrada antibiotík, alebo šampóny peeling, masky, atd..pošlem info ...Ja doterru každý mesiac objendávam asi v hodnote 200 EUR. Páči sa mi duolife, bola by si za? Osobná výmena v rovnakej hodnote výrobkov v BA a okolie( Zohor, Malacky, Stupava..)

mamina2217
1. mar 2024

@nenisom mám a odporúčam, u niekoho je reakcia hneď u niekoho trvá dlhšie