Ahojte.
Sme aktuálne na dovolenke.
Problém je však v tom ze počujem cez deň ale najmä v noci veľké dunenie. Ako keď počujete subwoofer v aute.
Manželka a dcéra to počujú tiež ale oveľa oveľa menej.
Mne to príde ako subwoofer alebo keď dunia staré chladničky. Avšak ja preto nemôžem spať.
Nemám ani zápal ucha ani nič podobné ale mam pocit ako by som to mal pri hlave q ako píšem oni to takmer ani nerigistruju. Zajtra zrejme vymeníme izbu len ma napadá cinste niekto nemali podobný problém precitluvenych uši.
Mam pocit ze mi praskne hlava
Zabudol som dodať ze je to iba na izbe.
Klímu som vypol, aj chladničku, aj telku ale je to také
Huhu,huuuuuuu,huuuu,huuuuuuu,huuuuuuuuuu
Hlavu mi asi roztrhne.
Niečo zrejme prenáša zvuk na steny v nízkej frekvencii a mne z toho ide roztrhnut hlavu.
Špunty do uší, alebo si pustiť nejaký biely šum v telefóne či by to neprehlušil? Inak neporadím.
@ckocka mam bezdrôtové slúchadlá ale asi aj tak zmeníme izbu, toto si viem predstaviť 8 dní ešte počúvať
@ckocka "manzelka aj dcera to pocuju tiez". Akoze kolektivny tinnitus? 😂
@jozeffezoj kazdy pocujeme ine frekvencie. Mozno by bolo zaujimave zistit na ORL, aky mas rozsah.
@babulkomale Kto vie čo človek chytí niekde v divočine.
@ckocka v divocine na izbe 😃
@babulkomale Ak to bola dovolenka vo vaznici tak tam tiež vládnu neutešené pomery z hladiska zdravotných nástrah.
Ako sranda áno, ale neprajem to nikomu
tak ja toto počujem doma v noci a nikto iný. A nie každý večer, a tiež neviem čo to je
@jozeffezoj kde ste boli prosim Vas na dovolenke? Staci, ak napisete prosim aspon mesto. Toto dunenie, ktore pocujete je pocut nie len v SR ale pocut ho aj v CZ. Jedna sa o infrazvuk, ktory sa vyskytuje zvacsa vo vykurovacom obdobi. A existuje teoria objasnenia 🙂
@zozo58 aké vykurovacie obdobie keď tam bolo 31 stupňov vonku
@jozeffezoj jedna z teorii je, ze tento zvuk sposobuje mechanizmus exportu napriklad plynu do rezervoarov pred a pocas vykurovacieho obdobia. Z Vasej odpovede sa pravdepodobne nebude jednat asi o slovensko. Spominany zvuk dunenia je pocut aj na slovensku. V podstate to hucalo aj tento tyzden... Nie kazdy to pocuje, respektive vnima.
Može to byť aj tinnitus, neprejavuje sa len pískaním.