Ahojte, máte s ňou niekto skúsenosti ? Bola mi predpísaná na úzkosť. 30mg ráno. Doteraz som brala Alventu ale nepomohla. Celkom sa bojím, začať užívať. Našla som veľa negatívnych recenzií a vraj je to veľmi silne AD
Ahojte ja som bral paretin s prestávkami asi 5 rokov a v septembri mi prišlo hrozne zle zle myšlienky ranné vracanie trás bolesť celého tela. Tak som začal znova s paretinom ale už mi nezaberal tak mi doktorka zmenila na dulseviu 60 bolo dobre po mesiaci a teraz v januári už 3 deň zle akoby som bol na začiatku. Neviem či je to len prechodný stav ale je to katastrofa. Bolesti hlavy krčnej chrbtice bez energie…
@tuippo spomenul som jej to že posledné dni akoby sa to vracalo ale vravela že mám ďalej pokračovať v liečbe a ak by to trvalo aj naďalej že sa mám zastaviť. Tak pokračujem a snažím sa nemyslieť na nezmysly. Ide o to že mňa keď niečo vystresuje niečo tak potom som taký nekludny. Musím zistiť stále čo ma tak vyviedlo z miery a pracovať s tým. A ak mi to neprejde tak pôjdem za ňou - uvidíme čo bude.
Zdravím prvé dva mesiace hrôza. Ani pomyslel na tie stavy. November december suoer. A kde januára zase zle. Myšlienky uzkost depky
@pavolvr pretože v roku 2022 som brala escitalop...a potom mi zmenila na alventu. V roku 2023 januar som si ich sama vysadila ..myslela som ze to zvládnem bez nich...vydržala som pol roka stým ze deplky som nemala ale bola som zla nervózna agresívna...no a v máji 23 to zase začalo úzkosti depky panika. A tak som išla za dr a dala mi dulseviu.
@kristin00 zdravim. Nemam skusenosti s Dulvesiou. Beriem Alventu 5,5 tyzdna, preto sa chcem len spytat ako dlho ste ju brala kym vam ju vymenili za Dulvesiu. Nemali ste ziadnu zmenu k lepsiemu? Alebo sa vracali zle dni? Budem vam vdacna za odpovede.