Zdravím vás.
Chcem sa opýtať, či niektorá z vás používa alebo používala DUAC GÉL na akné. Predpísala mi ho kožná lekárka, konkrétne na čelo. Mňa by zaujímali vaše postrehy, či pomohlo/nepomohlo, kožné reakcie, miesta kde ste gél používali.
Veľmi pekne ďakujem za odpovede 🤗 prajem pekný deň
@lavender21 ďakujem 😊
aj mne veľmi pomohol...len pozor, ak sa otlačí na textil, vytiahne farbu - ja som ho používala cez noc a zničila som všetky obliečky na vankúše.
@mickao ďakujem ☺️
@adka135135 ja som mala vysyp akne na dekolte. Dala mi to na to, a pomohlo. Ale je to agresivne, tak fakt pozor. Mne ostali po tom biele skvrnky, povedala mi, ze v lete to zmizne, ked to opalim...tak neviem, leto este pred nami, bielych minibodiek tam mam dost - akoby to vypalil. Tak dufam, ze tie bodky isto zmiznu 🙏
Natierat to kazala uplne na tenko na noc. Urcite treba stare pyzamo, ako pisu kocky vyssie, vytiahne to farbu a znici ti to pyzamo. A tiez starsie obliecky treba. Po otvoreni skladuj iba v chladnicke, a pouzitelny je takto max 2 mesiace, to ale neminies isto. Je teda dost drahy, na to, ze je pouzitelny len tak kratko, ale zas ucinny, vazne. Ale fakt s nim opatrne, nie je to "kremik" len tak, je to vlastne antibioticky gel.
@veriine veľmi pekne ďakujem 😇
ahoj, mne pomohol. tiež som ho mala predpísaný na akné na čele ... ale po pár mesiacoch, keď som ho prestala používať, sa akné vrátilo
Mne pomohol... pouzivala som ale hadam aj 7 rokov (strasne sa to pise).. ale tvar pekna bez akne... ale ano ked som prestala používať sa pupaky vratili... tieto masticky su vsetko zacarovany kruh, teda aspon u mna to tak bolo... ale z toho vsetkeho co som mala od koznej bol duac najlepsi
A mne oblecenie ani obliecky neznicil... ani raz
nepredávate náhodou niekto duac gel? vďaka
Ja som ho kedysi používala a mne pomohol. Len po ňom je koža citlivejšia, ak ho máš teraz na leto tak určite používaj nejaký silný ochranný faktor 😉