Dobrú deň prajem,
Chcem sa Vás spýtať má niekto skúsenosti s tým že využil možnosť.. druhý názor lekára.
Vysvetlenie.. onko pacient - v BA nám povedali že je to neoperovatelny nador z vonkajšej strany na žalúdku. Pacient mladý 33r. Chemo už vyše roka čo druhý týždeň a chemo tečie 48hod.
Chemo aj obdobie po chemo zvláda na 1*. .. je iba únava.
Chceli by sme vyskúšať to že iný nezávisly onkológ by sa pozrel na nás problém... Je to platené pretoze som vybrala Prahu .. a neplatime žiadne odvody do CZ.
Ja sa ale bojím aby sa doktor tu v BA nenahneval.. pretože budem potrebovať CT. Sono.. všetky výsledky ... A určite bude chcieť vedieť prečo a načo....
Prosím o skúsenosť či niekto toto vyskúšal a ak áno ako to prebiehalo a v akých nemocniciach? (Už mám vybratu ale nechcem aby mi niečo ušlo🙂 ...šak viete)
Ďakujem vám všetkým za pomoc ❤️
@22zuzicka22 hmm, išla som normálne k inému,lebo tam,kde chodím s jednou diagnózou, berú len na objednávku, s akútnou bolestou chodím k inému, a to je "len" ortopéd. Takže chodím takto k dvom súčasne. U vás ide o zivot. Jasné, že chcete aj iný názor. Mal by to pochopiť.
Tu nejde o žiadne ego lekára,akurát,že za tú istú správu si zaplatis. Treba vnímať trocha realitu.
@22zuzicka22 ak chodite do NOU, tak skocte na radiologicke oddelenie a vypytajte si na cdcku ct/mri. Nepotrebujete to riesit s onkologom.
Ideálne ísť po druhý názor lekára, aby o tom prvy lekár nevedel. Maju svoje ego a zvyknú sa uraziť. Všetko závisí od toho ako je 1 lekár ješitny.
Čiže do budúcnosti všetky veci ako CT, MR, RTG mat na CDcku, krvné výsledky na papieri, vždy kópiu u seba, taktiež všetky lekárske správy. Vyšetrenie ako sono, sa dá zrealizovať aj na pracovisku u druhého lekára, tieto prístroje bežné majú.