Ahojte baby 🙂
Vo february som rodila a v aprili som bola na kontrole po sestonedeli. Vsetko bolo super a gyn. mi kazala prist na dalsiu kontrolu zas vjuny/ july .. Neviem ale ci som v tej rychlosti dobre pochopila, ci este tento rok ( cize uz za mesiac) alebo az na ten dalsi rok 😃 Lebo po prvom porode som tusim nebola na dvoch kontrolach po sestonedelii 🙂 Moze to byt tym ze som teraz este nemala menstruacou ? Lebo vravela ze ked mi zacne tak tak v juny july sa mam objednat..ale tak.plne kojim a co ked mi dovtedy este nezacne ?? :/ Ako ste to mali vy ? m dakujem za rady 😘
Ja ked som rodila v januari, tak mi na kontrole po sestonedeli kazal prist v maji, ale to bolo kvoli kazdorocnej kontrole. Kedze predišlu som mala tiez v maji. Tak ci to nebude aj tvoj pripad 🙂
Teraz si mala kontrolu po šestonedeli a v lete mas prist predpokladám na preventivnu kontrolu.
Jasne, ze az o rok. Co tam pre boha budes chodit kazdy mesiac? Ak nebudes mat nejake problemy, tak normalne nabehnes na klasicke rocne prehliadky.
A pises, ze uz to je druhy porod. Takze nie neskusena prvorodicky. To akoze neviec, ze menstruaciu nemuss mat veeeelmi dlho. To by bola nejaka velmi blba dr., keby cakala, ze zena dostane mens hoed po sestonedeli.
Ja som rodila druhé dieťa v marci, teraz v utorok som bola na kontrole po šestonedeli a povedala mi,že menštruáciu nemusím vôbec dostať,pokiaľ budem kojit a v auguste/septembri sa objednať na preventívnu (tento rok).
Aj ja som dostala menzes hneď po
šestonedelí, presne na druhý deň po uplynutí 6týždňov. Takže je to možné...
Po šestonedelí som bola na kontrolu v októbri a v januári sa mi kázala doktorka objednať na preventívnu prehliadku - stery a tak...
@vierka22viki trochu mimo
@vierka22viki nie je Ti trapne to pchat do takych diskusii???
Urcite tento rok. Ja som tiez bola cca po takom case, robili mi stery.
@yanni Yanii ano som druhorodicka 🙂 Ale stale sa mane co ucit ;) A viem ze ms mozem dostat, ako az orok ,tak aj tyzden po sestonedeli (ako to bolo aj po mojom prvom porode ;) Ale na to som sa nepytala ;) Ale kukam ze baby chodia aj posestonedeli aj na tieb odbery takze asi to bude este tento rok 🙂 ;)
@slamka555 podľa mňa ďalší, ale veď jeden telefonát to vyrieši🙂menzes nemusíš mať aj 2 roky, ak budeš kojit