Druhá kontrola po šestonedelí

slamka555
17. máj 2018

Ahojte baby 🙂
Vo february som rodila a v aprili som bola na kontrole po sestonedeli. Vsetko bolo super a gyn. mi kazala prist na dalsiu kontrolu zas vjuny/ july .. Neviem ale ci som v tej rychlosti dobre pochopila, ci este tento rok ( cize uz za mesiac) alebo az na ten dalsi rok 😃 Lebo po prvom porode som tusim nebola na dvoch kontrolach po sestonedelii 🙂 Moze to byt tym ze som teraz este nemala menstruacou ? Lebo vravela ze ked mi zacne tak tak v juny july sa mam objednat..ale tak.plne kojim a co ked mi dovtedy este nezacne ?? :/ Ako ste to mali vy ? m dakujem za rady 😘

eliska13
17. máj 2018

@slamka555 podľa mňa ďalší, ale veď jeden telefonát to vyrieši🙂menzes nemusíš mať aj 2 roky, ak budeš kojit

margaretka_
17. máj 2018

Ja ked som rodila v januari, tak mi na kontrole po sestonedeli kazal prist v maji, ale to bolo kvoli kazdorocnej kontrole. Kedze predišlu som mala tiez v maji. Tak ci to nebude aj tvoj pripad 🙂

katka2602
17. máj 2018

Teraz si mala kontrolu po šestonedeli a v lete mas prist predpokladám na preventivnu kontrolu.

yanni
17. máj 2018

Jasne, ze az o rok. Co tam pre boha budes chodit kazdy mesiac? Ak nebudes mat nejake problemy, tak normalne nabehnes na klasicke rocne prehliadky.
A pises, ze uz to je druhy porod. Takze nie neskusena prvorodicky. To akoze neviec, ze menstruaciu nemuss mat veeeelmi dlho. To by bola nejaka velmi blba dr., keby cakala, ze zena dostane mens hoed po sestonedeli.

karmela
17. máj 2018

@slamka555 podľa mna teraz tento rok aj ja mám ísť teraz v júni zase na ster a bola som vo februári po šestonedelí

staninka89
17. máj 2018

Ja som rodila druhé dieťa v marci, teraz v utorok som bola na kontrole po šestonedeli a povedala mi,že menštruáciu nemusím vôbec dostať,pokiaľ budem kojit a v auguste/septembri sa objednať na preventívnu (tento rok).

slamka555
autor
17. máj 2018

@katka2602 ahoj aj ja si myslim 🙂 vsak tam brnknem a spytam sa teda ;)

matula211
17. máj 2018

@yanni No si predstav, že ja som hneď po 6- nedeli mala menzes...a hned dokonca pri dvoch deťoch...takže zase až tak blba by tá doktorka nebola😀

pehavynostek
17. máj 2018

Aj ja som dostala menzes hneď po
šestonedelí, presne na druhý deň po uplynutí 6týždňov. Takže je to možné...

Po šestonedelí som bola na kontrolu v októbri a v januári sa mi kázala doktorka objednať na preventívnu prehliadku - stery a tak...

katka2602
17. máj 2018

@yanni co je na tom cudne, ze po šestonedeli dostane žena menštruáciu?? Mne prisla týždeň po uplinuti šestonedelia. Hadam to lepsie vie lekarka, co sa s tym stretava dennodenne a blby je skor tvoj dotaz, ze je blba lekárka.

katka2602
17. máj 2018

@slamka555 ja som tak bola pri dcere. Po šestonedeli kontrola a potom preventívna kontrola, lebo to nevie naraz vykázať poisťovní. Na preventivke uz robila ster atd. Ale telefonát to upresni na 100% 🙂

vierka22viki
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenqua_12325
17. máj 2018

@vierka22viki trochu mimo

katka2602
17. máj 2018

@vierka22viki nie je Ti trapne to pchat do takych diskusii???

yanni
17. máj 2018

@matula211 a kto hovori, ze to nie je mozne? Jasne, ze je to mozno. Len koli tomu sa nedava termin po mesiaci. To nik nevie, kedy mens pride.

eliska13
17. máj 2018

@yanni ale cytologia sa robí bez ohľadu ci menzes je či nie.autorka vie kedy mala naposledy preventívku

yanni
17. máj 2018

@eliska13 Jasne, ale na to staci v ramci rocnej preventivky.

matula211
17. máj 2018

@yanni "To by bola nejaka velmi blba dr., keby cakala, ze zena dostane mens hoed po sestonedeli"....na toto narazala

zuzu1304
17. máj 2018

Urcite tento rok. Ja som tiez bola cca po takom case, robili mi stery.

slamka555
autor
17. máj 2018

@yanni Yanii ano som druhorodicka 🙂 Ale stale sa mane co ucit ;) A viem ze ms mozem dostat, ako az orok ,tak aj tyzden po sestonedeli (ako to bolo aj po mojom prvom porode ;) Ale na to som sa nepytala ;) Ale kukam ze baby chodia aj posestonedeli aj na tieb odbery takze asi to bude este tento rok 🙂 ;)