Ahojte priatelia, dostal niekto z vás v poslednom období druhú dávku Astra Zeneca po 10 týždňoch? Mne ubehlo 10 týždňov minulý týždeň a zatiaľ ma nikto nekontaktoval. Neviete ako to chodí? Alebo mám nebodaj niečo urobiť ja, aby ma preočkovali?
Ďakujem za vaše skúsenosti.
@marseillefan Mne prišla sms počas 11.týždňa v stredu na sobotu.
ja som bola v sobotu, po 9. tyzdnoch.. maju v tom strasny bordel..
@marseillefan ešte by som počkala, oni ťa isto budú kontaktovať
Ja som dostala v minulú stredu sms s termínom na nedeľu 9.5., deň predtým tom bol 10.ty týždeň od podania prvej. Ale v rovnaký deň v stredu prišla sms aj kolegyniam, ktoré už boli 11t po prvej davke
Dnes som tam volala, tiež mi v sobotu uplynul 10. týždeň. Povedali, že je to v norme, že mám len čakať sms a keď mi nepríde do začiatku 13. týždňa, mám zavolať a dajú ma urgentne.
A všimla som si, že viacerým vždy chodí sms v stredu, tak možno zajtra dačo príde.
Práve vyšla správa, že je pozastavené očkovanie astrou pre tých, ktorí idu na prvú dávku. Takze asi teraz ti druhovarkovi budú mat sms čoskoro
@marseillefan bola som teraz v nedeľu a bola som cca 9 týždňov a 3 dní po prvej
@marseillefan mne ubehlo 10 tyždňov minulý týždeň, dnes sa mi po polhodine vysenia na linke podarilo dovolať a informovať, pani ma vyhľadala v systéme a povedala mi že som zaradená v čakárni a že do 12. týždňov od prvého očkovania mi určite príde termín
Super, ďakujem všetkým za odpovede... takže zostáva ešte ďalej čakať, teraz to navyše bude zaujímavé, keďže je v hre aj preočkovanie inou vakcínou, čo by som popravde aj uvítal. Ešte raz všetkým vďaka...
Nam cca po 10tich tyzdnoch prisla SMS a cca po 11tyzdnoch budeme ockovani 2.davkou. Podla mna este pockajte tyzden