Druhá dávka vakcíny AstraZeneca po 10 týždňoch

marseillefan
11. máj 2021

Ahojte priatelia, dostal niekto z vás v poslednom období druhú dávku Astra Zeneca po 10 týždňoch? Mne ubehlo 10 týždňov minulý týždeň a zatiaľ ma nikto nekontaktoval. Neviete ako to chodí? Alebo mám nebodaj niečo urobiť ja, aby ma preočkovali?
Ďakujem za vaše skúsenosti.

neera_jm
11. máj 2021

Nam cca po 10tich tyzdnoch prisla SMS a cca po 11tyzdnoch budeme ockovani 2.davkou. Podla mna este pockajte tyzden

broni79
11. máj 2021

@marseillefan Mne prišla sms počas 11.týždňa v stredu na sobotu.

pelopeia
11. máj 2021

ja som bola v sobotu, po 9. tyzdnoch.. maju v tom strasny bordel..

humajnicek
11. máj 2021

@marseillefan ešte by som počkala, oni ťa isto budú kontaktovať

ukulela
11. máj 2021

@pelopeia skor je problem s dodavkami vakcin ... a roznym zaujmom v regionoch. astry chodi teraz menej, preto to meska.

liligreg
11. máj 2021

Ja som dostala v minulú stredu sms s termínom na nedeľu 9.5., deň predtým tom bol 10.ty týždeň od podania prvej. Ale v rovnaký deň v stredu prišla sms aj kolegyniam, ktoré už boli 11t po prvej davke

miskajerry
11. máj 2021

Dnes som tam volala, tiež mi v sobotu uplynul 10. týždeň. Povedali, že je to v norme, že mám len čakať sms a keď mi nepríde do začiatku 13. týždňa, mám zavolať a dajú ma urgentne.

miskajerry
11. máj 2021

A všimla som si, že viacerým vždy chodí sms v stredu, tak možno zajtra dačo príde.

liligreg
11. máj 2021

Práve vyšla správa, že je pozastavené očkovanie astrou pre tých, ktorí idu na prvú dávku. Takze asi teraz ti druhovarkovi budú mat sms čoskoro

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nelca0510
11. máj 2021

@marseillefan bola som teraz v nedeľu a bola som cca 9 týždňov a 3 dní po prvej

monkabohdalova
11. máj 2021

@marseillefan mne ubehlo 10 tyždňov minulý týždeň, dnes sa mi po polhodine vysenia na linke podarilo dovolať a informovať, pani ma vyhľadala v systéme a povedala mi že som zaradená v čakárni a že do 12. týždňov od prvého očkovania mi určite príde termín

marseillefan
autor
11. máj 2021

Super, ďakujem všetkým za odpovede... takže zostáva ešte ďalej čakať, teraz to navyše bude zaujímavé, keďže je v hre aj preočkovanie inou vakcínou, čo by som popravde aj uvítal. Ešte raz všetkým vďaka...

pelopeia
12. máj 2021

@ukulela v niektorych regionoch mozno meskaju s dodavkami.. ale ja som bola preockovana na 9ty tyzden a kolegyna uz ma 12 tyzdnov po prvej davke a stale caka.. to nebude meskanim dodavok vakcin, ale bordelom v systeme