Ahojte žienky, čaká ma druhá vakcína od Pfizer avšak termín (28 deň) mi vychádza na termín kedy nebudem prítomná na SR z pracovných dôvodov. Myslíte, že je veľký problém ak by som očkovanie druhou absolvovala 27 den alebo teda až 31 den ? ďakujem
zmenit termin je potrebne. Ale inak problem nebude - najnovsie info su ockovat do po 28 do 45 dna od prvej davky.
Nezijem na sk a na ockovanie druhou davkou som objednana na 42. den po podani prvej davky. Skor tu druhu davku Pfitzer nedavaju.
Do 42 dna je ok
Aj ja toto riesim, tiez mozem az na den 31. Budeme musiet volat na call centrum NCZI, termin ti presunu
@rain15 oficiálne stanovené rozmedzie na druhú dávku je 28-42 dní. Ale ak to nie je možné (a je dôvodov prečo sa to nemohlo dodržať), nemal by byť problém preočkovať aj neskôr. Takže úplne v pohode, len si treba zmeniť termín.
Baby prosím a neviete či sa to aj skôr dá? Lebo švagriná tá ide mimo Slovenska a vychádza jej to, že v piatok letí a v sobotu by mala 28 deň.
@jana_vaj skor nie. ved nech si da ked sa vrati. na kolko ide?
@missviolet Na dva týždne. Chcela to stihnúť pre taký svoj pokoj. Ale teda asi to je jedno no :/
Je tu niekto, kto ochorel ( nie na covid), bral ATB a tym sa posunie druha davka od pfizeru o viac ako 45 dni?
@rain15 treba si zmeniť termín preočkovania v danom centre....stačí telefonicky, príp.osobne....