Včera sme sa rozhodli ísť s 2 kamarátkami do klubu. Najprv všetko v poriadku, dva krát sme si tam dali drink - ružový gyn. Ten nam nalieval známy jednej z nás - takže vylučujem že by s tým nebolo niečo v poriadku. Ja si dávam na drinky vždy pozor, takže som ho viacmenej vypila skoro hneď s nepustila ho z ruky. Druhá kamarátka to isté, no jedna ho nechala ževraj chvíľu na bare s tým že vedľa neho stala. Akurát bola dobrá pesnička my sme s tou ksmratkou ktora vypila tancovali, tá druhá sa na nás ževraj dívala, ale stala stála pri Tom drinku. Vedľa nej ale stal starsi muž (cca 40-50). Jeho som už raz videla v klube, vtedy som stála na takom balkoniku a on na mňa kýval, asi 3 krát že mám ísť dole k baru. Samozrejme som to neurobila. No každopádne aby som sa dostala k pointe kamarátka po Tom drinku dosť strácala rovnováhu, tak sme šli von a šli s ňou domov. Že jej bolo dosť zle snažila sa aj vracať ale nešlo jej to (dokopy mala len 2 guny a vodku). Potom v taxíku skoro zaspala, alr inak keď na nás rozprávala nerozprávala ako typický opitý človek, ale normálne si uvedomovala že kde je a že potrebuje ísť domov. V klube sme to považovali len za to že vypila toho veľa, no teraz keď nad tým rozmýšľam mala toho z nás najmenej... Myslíte si, že je možné že jej niekto niečo nasypal do drinku?
@anjelicek26 vďaka za odpoveď, zaujíma ma hlavne, či je nejaká droga s takýmuto piznakmi + si aj všetko pamätá... alebo len príliš spekulujeme
Však nech skoci na toxikologiu a dá si na vlastne náklady urobiť rozbor moču. Väčšina drog sa dá v moči ľahko nájsť
Rozbor stojí cca 30 eur
Kamery v bare nie sú? Aj keď si myslím, že bola len opitá
Off topic, gin, nie gyn
@pribinak skúsim jej to navrhnúť a díki za opravu
Neviem z ktorého ste mesta ale v BA v CPLDZ stojí test na jednu latku/drogu 5 eur, čiže bavila do skúmavky a keď si dá spraviť test na 3 látky/drogy tak zaplatí 15 eur
@pribinak zo Žiliny, a neviete do koľko hodín sú tie testy relevantné?
Teda že koľko dokážu zachytiť drogy
Aj v ZA máte CPLDZ
Keď si všetko pamätá tak skôr málo cez deň jedla a pila a potom ju položia aj dva drinky.
@pribinak myslíte, že stačí aj niečo takéto https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/bio... lebo nič moc som u nás nenašla
@januska12323 no práveže sme sa boli najesť predtým + medzi prvým druhým drinkom mala kolu
Netuším aká je kvalita tohto testu, ale ak má kamoska podozrenie tak by som skôr riešila to CPLDZ
Autorka - áno aj v ZA je CPLDZ v Chlmci.
ak nie si zvyknutá piť, tak 2 x Gin plus vodka dokážu človeka celkom rozhodit
@zobaka práveže som ju videla piť už viac a teda správanie aj ako opitá mala iné... Ale možno fakt náhoda
Možno to bol panicky attack 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tak mozne je vsetko, rovnako mohla pit na prazdny zaludok a udrelo jej to viacej, ako vam ostatnym. Kazdopadne dobre, ze ste sli domov a nenechali ju tam..