Ahojte
Na nete som našla väčšinou pozitívne skúsenosti s driclorom. Zaujímalo by ma ale, či ste skúšali niekto použiť ho aj na tvár (čelo). Keďže ja osobne sa viac potím čelom ako podpazuším a viem, že v letáku píšu len na podpazušie,ruky,nohy.
Skontrolovať štítnu žľazu (vtedy sa človek viac potí), ak je ok, tak hydratovať pleť sérom a krémom, SPF nutnosť (dnes je uv index8🙈), existujú aj papieriky na odsávanie mastnoty z pleti, majú to viaceré značky, ale nemám skúsenosť, veľa vody piť
Na tvar by som si ho teda nedala používam len na podpazusie na nohy a ruky mi nezabral vôbec
Driclor je velmi agresivny...na tvar v ziadnom pripade...a aj do podpazusia ho pouzivam len na vynimocne prilezitosti...je to dost ucinna, ale agresivna vec
Driclor je naozaj veľmi agresívny. Nadmerne sa potim v podpazuší,dlane sa mi veľmi potia a aj tvár. Driclor som raz použila po holení a myslela som,že umriem 😀 potom som skúsila krém EXCIPIAL DEOFORTE ten mi prišiel mi prišiel fajn len bol v nádobe z ktorej sa nedal vytlačiť až do konca.. čiže za tú cenu sa to neoplatilo. A asi dva roky používam EUCERIN DEO GULIČKA NA POTENIE a je to aj v spreji čo je fajn na dlane a tvár. Síce je drahší ale podľa mňa sa to oplatí ak sa človek veľmi poti.
@annamaria_65 pomáha vam na ruky a nohy?mne kvapci z nich tak neviem či to bude ucinne
@dominka63 tu gulicku pouzivam iba v podpazuší celý rok každý deň a ten sprej si kúpim vždy na leto a pomáha mi na celé telo. Už od narodenia sa potim veľmi moc. Bola som na rôznych vyšetreniach a všetko je ok ale ja sa stále potim. V puberte som sa neskutočne za to hanbila . Ale ako som začala používať ten Eucerin a aj ten excipial tak to bolo fajn . Len ako vravím ten excipial sa neoplatí kvôli tomu baleniu. Za tú cenu to človek nespotrebuje celé. Ale ten Eucerin je za mňa topka
@annamaria_65 pošlete prosim foto ktorý to je ?taky cerveny obal ?
@dominka63 https://www.notino.sk/eucerin/deo-antiperspiran...
https://www.notino.sk/eucerin/deo-antiperspiran...
Tieto sú to. Sú dostupné aj v niektorých lekárňach ale vždy treba pozerať na cenu niekedy sa oplatí kúpiť aj dvojbalenie. Treba popozerať rôzne internetové stránky lebo tá cena je vždy iná ..
@annamaria_65 dakujem
@annamaria_65 ak sa nemýlim tak driclor sa nemá dávať na oholenú pokožku ani sa potom hneď holiť. Ja som ho používala roky dozadu ale sa mi zdá niečo o 10 dňoch neholenia 😊
@fiafia No keďže to potrebujem používať denne tak iná možnosť nebola.. musela som to skúsiť... Si predstav, že ja ako 13 ročná som už mala dosť výrazné ochlpenie za ktoré som sa veľmi hanbila a ak som sa pravidelne neholila v podpazuší tak som sa použila ešte viac.
@annamaria_65 a nezanechava na obleceni flaky? Inak znie dobre, Eucerin vyrobky mam velmi rada...
@rivini pár krát sa mi stalo, keď som sa ponáhľala, že som si dala tu gulicku a hneď som si obliekla čierne tričko .. iba vtedy mi to zanechalo škvrny .. ale úplne v pohode sa vyprali. Treba vždy chvíľku počkať po aplikácii a potom sa až obliecť
Tak neviem aké máte skúsenosti vy ale mne to vyvolalo strašnú reakciu asi pred troma rokmi, cele miesta pod pazuchami som mala strasne červené, opuchnuté a mala som problém čo i len držať ruky vedľa tela .. za mňa driclor v žiadnom prípade
Ja som ho roky pouzivala na obočie a hornu peru. Niekedy stipal viac, to som si ho zmyla, niekedy menej. Ziadne ine reakcie som nemala. Znovu zvazujem, ze zacnem.
No to by som osobne nikdy na tvár nepoužila. Driclor na tvár nepatrí. Ak máš moc mastnú pleť a máš pocit že sa moc potí tak je možno dehydrovaná alebo takto môže aj reagovať na slnko ak nepoužívaš spf. Kúp si poriadny hydratačný krém, spf na mastný typ pleti ale určite nie driclor