Dráždivý tračník (syndróm dráždivého čreva)

zaphira123
21. aug 2019

Dobrý deň baby. Chcela by som sa popýtať na vaše skúsenosti s touto chorobou .Ako s nou bojujete a ake lieky vam nato najviac zaberajú.Ďakujem za každú reakciu♥️

peter952
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
map0007
21. aug 2019

@zaphira123 tak toto zaujíma aj mňa.Tiež nám stanovenú túto diagnózu,dal mi dr.duspatalin.Par krát som brala.Teraz si dávam každé ráno ovsené otruby a pijem dosť vody a snažím sa pravidelne jesť,ale nedá sa to stále.Mavala som stolicu aj 6-7 krát cez deň hlavné ráno, bolesť brucha,po jedle aj pred jedlom.Dokonca som pribrala ☹️

dino173
22. aug 2019

Dobrý deň, môžem sa spýtať na priznaky ? Keďže môžu byť veľmi rozmanité, ale obvykle medzi ne patria plynatosť (nafúknutie), zápcha, hnačka, pocit plnosti a kŕče v bruchu. Mne osobne pomohlo pravidelne pitie aloe vera gelu , čistý , overený , certifikovaný gél a užívanie kvalitných probiotík .
@zaphira123

eliska13
22. aug 2019

@zaphira123 ako si na tom so stresom?baví Ťa práca, nemáš doma stresy?moja kamarátka to mala odkedy zmenila prácu veľmi sa to zlepsilo

zaphira123
autor
24. aug 2019

@eliska13 no ved prave ..viem ze stres je pricina.Uz sa natom pracuje aby stres odisiel z mojho zivota...len mam strach ze to neodide kedze vsade citam a pocujem, ze je to chronicke🤷🏻‍♀️

zaphira123
autor
24. aug 2019

@map0007 keby som ja pribrala som stastna..ja mam pravy opak 😕
@dino173 presne tie priznaky mam vsetko okrem zapchy ..

zaphira123
autor
24. aug 2019

@dino173 mozem sa spytat ake mate odskusane probiotika? Mne napriklad ib symbio +s. boulardii nerobi nic

dino173
24. aug 2019

@zaphira123 probiotiká jedine od Forever, nakoľko sú výnimočne a v kombinacii s pitím čistého aloe gelu pôsobia unikátne . Treba sa zamyslieť aj nad účinnými látkami . V porovnaní s inými lacnejšími , príde človek na to , že kvalitne probiotiká od Forever sú No.1.

eliska13
24. aug 2019

@zaphira123 nemusí byť záleží či más zápal, či je to psychosomaticke....jej dala doktorka na pár týždňov lieky na ukľudnenie a bol pokoj tak sa zistili, že to je psychika plus stres z prace

zaphira123
autor
24. aug 2019

@eliska13 aj by ma zaujmalo ake lieky mala...ale nevadi ..ja by som bola najradsej keby sa ukludnim niecim "prirodnym"...Napr.na dovolenke som si vsimla ze mi absolutne nic nebolo..ani obycajne nafukovanie. Brala som to ako najvacsi test aj to tak dopadlo...samozrejme aj ked idem niekam prec na vikend ...citim hned ze sa citim omnoho lepsie ...mala som horsie stavy...ale dokazem uz hlavu trocha oblbnut a ukludnit sa ..no niekedy to nejde napr.ked idem do neznameho protredia,alebo je tam vela cudzich ludi...😐

vorkola
20. okt 2022

@dino173 Prosim ta, kd dostat to aloe vera ? dakujem za info