Dr.Max vitamíny verzus produkty známych značiek

ema229
20. jan 2023

Dobrý deň, sú porovnatelne rovnaké napr značka dr.max tabletky vitamíny ako iné produkty známych značiek? Vybrať radšej inú značku alebo sú konkurencie schopné?ďakujem

tyrkysova_kobyla
20. jan 2023

@ema229 Porovnaj zlozenie konkretnych vyrobkov a podla toho vyber

morgane1975
20. jan 2023

@ema229 dr max za nic na svete 🥶

kris_tin257
20. jan 2023

@morgane1975 prečo? Máš nejaké skúsenosti?

morgane1975
21. jan 2023

@kris_tin257 Ano a zle. Predavaju tovar ktory nemaju na sklade. Viacero ludi sa na nich stazuje. Treba si pozriet recenzie. Dokonca ze vraj ten isty tovar kupite drahsie v lekarni ako na eshope . Ale nejde o rozdiel par eur ale aj 10-15 eur drahsie. Cokolvek je lepsie ako dr max.

rolandik
22. jan 2023

Napríklad magnézium som jeden čas kupovala v Dr.max. Keď som preratala množstvo účinnej látky, množstvo tabliet a zahrnula som aj akciu 2+1 prekvapilo ma, že sú drahý. Kupujem teraz magnézium Galvex.

janka_lolo
22. jan 2023

magnézium a draslík kupujeme len od značky Dr. max, kvalitou aj cenou úplne super a draslík dcére pomohol veľmi keďže mala nižší draslík tak sme kúpili aspoň tento lacný a veru pomohlo to ako ho užívala a magnézium nám najlepšie toto Dr. max pomáha, a lekárka mi dokonca odporučila až deťom kúpim Hot drink vitamín C Dr. max, keď nechcú iné Céčko a ako my sme spokojný a aj cenovo najlepšia lekáreň, dokonca ako poistenci dôvery máme na ich produkty 40% zľavu