Dobrý deň, sú porovnatelne rovnaké napr značka dr.max tabletky vitamíny ako iné produkty známych značiek? Vybrať radšej inú značku alebo sú konkurencie schopné?ďakujem
@ema229 dr max za nic na svete 🥶
@morgane1975 prečo? Máš nejaké skúsenosti?
@kris_tin257 Ano a zle. Predavaju tovar ktory nemaju na sklade. Viacero ludi sa na nich stazuje. Treba si pozriet recenzie. Dokonca ze vraj ten isty tovar kupite drahsie v lekarni ako na eshope . Ale nejde o rozdiel par eur ale aj 10-15 eur drahsie. Cokolvek je lepsie ako dr max.
Napríklad magnézium som jeden čas kupovala v Dr.max. Keď som preratala množstvo účinnej látky, množstvo tabliet a zahrnula som aj akciu 2+1 prekvapilo ma, že sú drahý. Kupujem teraz magnézium Galvex.
magnézium a draslík kupujeme len od značky Dr. max, kvalitou aj cenou úplne super a draslík dcére pomohol veľmi keďže mala nižší draslík tak sme kúpili aspoň tento lacný a veru pomohlo to ako ho užívala a magnézium nám najlepšie toto Dr. max pomáha, a lekárka mi dokonca odporučila až deťom kúpim Hot drink vitamín C Dr. max, keď nechcú iné Céčko a ako my sme spokojný a aj cenovo najlepšia lekáreň, dokonca ako poistenci dôvery máme na ich produkty 40% zľavu
@ema229 Porovnaj zlozenie konkretnych vyrobkov a podla toho vyber