Dr.Max Multivitamin Generation 50+

31. jan 2023

Výživový doplnok pre dospelých starších ako 50 rokov. mam 30 možem ho užívat ???

Skusenosti s vitaminmi ??
Kupovat alebo zbytočne vyhodené peniaze ?

Vitamíny B2, B3, B5, B6, B9, B12, C, horčík a železo prispievajú k zníženiu únavy a vyčerpania.
Vitamíny B2, A a zinok prispievajú k udržaniu dobrého zraku.
Vitamíny B6, B9, B12, C, D, zinok, meď, selén, železo prispievajú k správnej funkcii imunitného systému.
Vitamíny C, D, K, mangán, zinok, vápnik a horčík prispievajú k udržaniu zdravých kostí.
Železo, zinok a jód prispievajú k správnym kognitívnym funkciám.

viestta
31. jan 2023

Nič sa ti nestane.

pataso
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simsalabim
1. feb 2023

Mame momentalne doma, ked nas napadne, dame si. Su to vitaminy a mineraly…. Cakas nejaky viditelny vysledok?

kvetinka75
1. feb 2023

mne kámoška farmaceutka povedala, že takéto mixy nie sú dobré. Je tam z každého niečo ale pri tom poriadne nič. Skôr mi odporučila dať si spraviť ionogram a podľa toho čoho máš málo, brať konkrétny vit. A radšej upraviť stravu a tie vit. a minerály dostať v strave. Ja od jesene do jari beriem Dčko, Cčko, pupalku celoročne na ženské veci a občas rybací olej. Ona mi skôr odporučila omega3 s D3. veľa týchto prípravkov je len taký reklamný ťah. Ono, stať sa ti nestane nič ale ak to obsahuje málo tých prvkov, ani ti to nič nedá. Ak máš nejaký problém, skôr sa zameraj na to