Ahojte, práve sme s manželom na dovolenke v Turecku sme tu už 4 dni ešte nás čakajú 3… od včera večer sa obaja ítime nejako divne, dnes manžel vstal nebolo mu nič no zas ja som sa cítila veľmi slabá malátna… trápi ma zimnica cítim akoby som mala horúčku… do toho prišli hnačky a pocit na zvracanie. Čo to môže byt’? Ich vodu sme nepili… cítim sa akoby ma niekto s lopatou po hlave udrel… hrozne… neviem čo to je zač…som z toho taká že už by som aj domov šla😒 máte s tým niekto skulsenosti? Prvé 4 dni bolo ok..paráda nič mi nebolo ale dnes som sa zobudila hrozne…
@ina2405 čierne uhlie mám so sebou už som ho vzala… prvé dni bolo všetko ok a teraz? Len by som ležala sa nevládzem ani pohnúť
Ísť k doktorovi na hoteli, je to viróza nasadí lieky prípadne infúziu a prejde to asi 100x rychlejsie
Choď za delegátom, myslím, že by pomohla infúzia v nemocnici.
My sme boli teraz na Severnom Cypre a je to časté, delegát tam zavolá do nemocnice, príde sanitka, vezmú ťa na infúziu a aj ťa dovezú späť do hotela. Za pár hodín sú ľudia v poriadku.
Tá infúzia je dobrá rada, spustia nejaký fyzák, glukózu a bude lepšie.
Kamaratka mala uplne rovnake príznaky a bol to covid
My sme mali taky papierik kde trebalo najorv volat. Az tak ist za doktorom..inak v turecku je vraj nejaka sestricka co pomaha slovakom . Maria myslim ze sa vola.
Kľudne aj Covid, u nás boli prvé príznaky veľmi podobné tým tvojim.
My sme boli v maji v turecku a to iste sme Mali s manzelom u mna to trvalo dlhsie musela som brat antb
Ani mi nehovorte🙈 boli sme so známymi dned volali že majú covid ale mne vtedy pomohlo čierne uhlie…v den odchodu som mala hnačky a odkedy som prišla citim sa dosť divne akoby nie vo svojej koži tak snad to nebude covid…som unavená dosť a nevládzem
Asi nejaká brušná viróza, poriadne sa treba zavodniť, nasadiť nejakú Smectu alebo čierne uhlie a diétu. Možno budete za dva dni ok.