Dievčatá, ja som sa doktorky zabudla opýtať, ako dlho po dobratí antibiotik sa môžem prihlásiť na očkovanie. Neviem sa jej cely deň dovolať a vŕta mi to v hlave. Najradšej by som to mala už za sebou. Nemáte niekto skúsenosť?
ideál 14 dní
@bambulienka25 ja som bola tesne po viroze, a nebol problem... a to som chronik, a vtedy som mala silný zapal v tele... môj lekár neodporúčal, v očko centre neurolog v pohode... mala som len slabú reakciu.... po druhej dávke už teploty
Mamin doktor jej povedal 3 tyzdne. Urcite by som nesla hned. Ak si bola chora, tvoje telo potrebuje aspon tyzden na regeneraciu.
Moja mama bola očko Modernou, povedala - nikdy viac.
Plánujem sa prihlasit na 5ty den od poslednej ATB tablety. Pocitam aj s tym, ze budem aspon 4-5 dni cakat na termin. Som z mensieho mesta u nas to ide celkom rychlo. Brat cakal od prihlasenia 5 dni.
Aký máš dôvod sa takto ponáhľať? Nechápem tvoje zmýšľanie, "mať to za sebou"...Akoby si sa chystala k nejakému silno nútenému kroku, že nemáš na výber....Veď ta do toho nik nenúti!
@marcela91 chcem sa dať zaočkovať. Simple odpoveď.
Tak sa daj a je. Toľko stupidných otázok na tomto fore.
@tina4931 nieje to stupidna otazka, je to otazka ktora moze byt niekomu, kto berie antibiotika a nieje si isty postupom uzitocna. Za stupidnu otazku by som povazovala napriklad otazku "date sa zaockovat?" pretoze ta je realne zadavatelovi absolutne k nicomu. Pripadne stupidne odveci odpovede, ako naprilad niekto, kto napise ze by sa modernou ockovat nedal. Pripadne aj tvoju odpoved do tejto kategorie mozem zaradit. Nicim si totizto neprispela.
ak ich už neberieš môťeš hned