Dotazník k lekárovi

fifulik
7. júl 2022

Ahojte, dnes som bola na prehliadke u lekára a bola som v tom, že nejaký dotazník budem písať pravdepodobne tam..iba že ja som ho mala vyplnit a doniesť ho už s tým ako som tam prišla..tak sa obraciam na vás, že či potrebujem nejaký presne určený dotazník, lebo neviem či som blbá ale nevie mi skoro žiadny nájsť na internete, ktorý mi doktorka ukazovala dnes, že ako to vyzerá..každopádne zajtra ho musim doniest vyplnený a prísť si ore výsledky tak len či teda máte niektorá skúsenosť a po prípade mi nejaký poslať nech si to vytlačila a vyplním..Joj mam toho plné mraky tento týždeň, zme neviem ani kde mi hlava stojí🤯

tosomja
7. júl 2022

@fifulik a čo v ňom bolo? Aké otázky? Nechápem prístup tvojej dr, keď ti ho už ukazovala, mala ti ho dať aj vyplniť 😃

fifulik
autor
7. júl 2022

@tosomja tiež nechápem, mne bolo len povedané že sa ma vyplnit dotazník ale brala som to tak že tam..a moc som z neho nevidela len mi ho z diaľky ukazala a boli tam políčka ano/nie ..len či proste je nejaky stanovený dotaznik, lebo ked tam zajtra pridem s nejakym inym, tak sa už asi zaklopem pod zem

fifulik
autor
7. júl 2022

@fifulik *zakopem

januska12323
7. júl 2022

Nechápem aký dotazník, keď ho potrebuje mala ti dať minimálne názov alebo stránku kde to máš hľadať.

fifulik
autor
7. júl 2022

@januska12323 myslela som, že mi to tam tých 15 minút aspon tlačí, čo ma tam nechala čakať ale nie..len ma zdrbala, že mzdy sem každý príde s tym dotazníkom vypísaným..a potom som jej aj tak odpovedala na take veci, čo su v tom dotazníku ale ona ho aj tak potrebuje mať asi odomna vypísaný….

tosomja
7. júl 2022

@fifulik tak veď keď si odpovedala, tak vieš aké otázky, nie? Podľa mňa nejaká blbosť.

fifulik
autor
7. júl 2022

@tosomja no hej lenže ona to chce mať aj v papierovej forme a strasne vytočená bola ze to teraz bude dlho trvat ked sa ma na to asi 10 minut pytala

tosomja
7. júl 2022

@fifulik tak jej zavolaj nech ti povie odkiaľ si ho máš stiahnuť, lebo netušiš. Keď ti vynada, tak proste nevypises. Neviem, ale ty nie si povinná si niečo sama študovať a vytláčať keď ani nemáš šajnu čo od teba chce. To ako keby si jej ty povedala, že zajtra nech ti vytlačí ten recept na koláč čo minule bol v Lidl kuchyni 🤣🤣 lebo si cukrárka. Ona je doktorka a má podať informácie 🤔 u mňa by nekúpila.

janetinka27
7. júl 2022

@fifulik nema doktorka svoju stranku? moja obvodna ma vlastnu stranku, tak kukni, ci to tvoja nema zavesene na nej

fifulik
autor
7. júl 2022

@janetinka27 vôbec jedine co tam ma su len ordinačné hodiny a mapa