Ahojte!
Ide o to, ze som minuly cyklus som uzila escapelle. Po piatich dnoch som zacala spinit (takze tabletka zabrala). Spinila som este tyzden a potom som sla ku gynekologovi na predpisanie antikoncepcie. Ten mi pichol vyvolavacku ( bolo to 2. februara) a predpisal mi Proveru a hned po jej uziti som mala uzivat HAK. Na druhy den som zacala silno krvacat. Rozhodla som sa, ze proveru brat nebudem, lebo som sa zlakla tych vedlajsich ucinkov a chlela som pockat do dalsich kramov s uzivanim HAK (teraz to samozrejme lutujem ☹ ) Bojim sa, ze kramy teraz ani nedostanem ( meskaju mi zatial den). Viem na 100 pro, ze nie som tehotna....Ma niekto podobnu skusenost? Dakujem za odpoved!
Ahojte. Potrebovala by som poradit. pred 2mesiacmi som uzila escapelle a doteraz som nemala menzes. U gynekologycky som bola..robila mi testy aj vysetrenia a tehotna niesom. Predpisala mi Proveru, mam uzivat 7 dni 2x denne. A chcela som sa spytat, ci mi nemala hned pichnut vyvolavacku..neviem ci tie tabletky zaberu.. ☹ a este kedy asi mozem ocakavat menzes.. dakujeem velmi pekne za odpoved
nie nemusis dalsiu dostat normalne... prave HAK by ti ju spravidelnila 😉 ale tu si nezobrala