Ahojte
Dostane potvrdenie o prekonaní covidu s qr kódom aj ten, kto bol pozitívny na antigénovom teste? Totiž známi mi tvrdia, že áno ale ja tvrdím, že nie.Podľa mňa iba ten kto mal pozitívny PCR.
Más pravdu, s QR kódom iba po pozitívnom PCR
Teraz davali v spravach na markize ze ano, ale len ak si bola otestovana v nemocnicnej momke za tych 5€.
Osobnu skusenost vsak nemam.
@mata_2012 dnes to bolo v správach?
@malulienka ano, nazov reportaze antigenovy test staci (tak nejako).
@malulienka nie nedostaneš musí byť potvrdený pcr máš to na korona gov napísané
@lubik87 ano to je pravda.Tiež som doteraz bola o tom presvedčená, ale dnes naozaj bolo v správach že aj AG pozitívny ( v nemocnočnej MOMke za 5€).Že vraj dostanú aj takí potvrdenie do covidpasu🤷♀️Teraz som si prehrávala reportáž. Teraz sa naozaj menia pravidlá závratnou rýchlosťou a čo bolo pravda ráno, večer už neplatí.
@malulienka veru som to aj ja videla.
@malulienka asi to bude tak volala som na infolinku za toto o 14 tej tak do večera ešte pomenili...😁správy nepozerám tak toto info nemám odtiaľ ale omrknem si to vďaka ☺️
@mata_2012 ďakujem za info😉zase by som bola v omyle.Ale kto to má stíhať stále sledovať, keď sa to každú hodinu mení😁pozerala som len presné informácie cez korona.gov, no ale už ani tomu sa nedá veriť.
dnes som to riešila po telefone zo štatnou políciou,tam sa mi kázali obráťiť ,dcéra ma tiež len antigénovy,chodi na anglický krúžok,tam mi povedali že určite sa môže preukázať potvrdenim z mom,budú to akceptovať,je to vlastne logicke,povedali mi že ešte nemajú presne usmernenia,tak je možne že to upravili,volala som okolo desiatej doobeda,
@malulienka do 15.11.ked bol tak este hej
@malulienka nie, iba po PCR