chcem sa opytat ano zase ja 🙂 mala som priznaky tehu.. uz sme si mysleli ze to konecne vyslo..ked mi meskala 6 den zrazu som ju dostala ms.. hrozne ma bolia prsniky.. mozno vam to pride trapne.. ale mne kramy nikdy nemeskaju..preto sa chcem poradit.. Dakujem
@tonjadabik2 nic iba chces otehotniet... a ms ti nemeskala ved sme Ti hovorili, ze mas zle odmeranu ovulu.. Zena vzchop sa mas uz tri deti si hovorila, chce to len klud a otehotnies..
@tonjadabik2 sprav si test alebo chod k dr. Tu ti nikto na 100% nebude vedieť povedať. Nikdo do teba nevidí ci tam niekto rastie alebo nie 🙂
ked nevies co je s tebou odporucam gynekologa a samozrejme prestat sa trapit a umarat myslienkami na tehotenstvo...urcite ti to samo neoplodni vajicko a nebudes tehotna.....
tymto som si presla a nazyvali sme to robotizmus..... nie milovanie.stoj čo stoj otehotniet. Psychika je silna,skus nemerat netestovat a jednoducho pockat na prichod ms.predijdes tymto naladam vycitkam a uvidis ze sa coskoro zadari..... 😉
a viac casu trav mimo modreho kona (dobra rada lebo ked tu clovek vidi albumy pozitivne testy a neviem co este mozes aj depku dostat 🙂
Dakujem za rady..
@tonjadabik2 viem co hovorim. ja som nemala ovulaciu a nezabrali ani lieky ako clostil. a teraz bum ovulacia sama nabehla ked som si povedala ze kasleme na to a vobec som to neriesila....
@voskovka noo ja ked teraz nebudem merat tak asi len podla vytokov zistim ovulku alebo? my sme tali sklamani boli s manzelom vceta z tych kramov..to bolo strasne.. ☹
@tonjadabik2 ja som otehotnenie riesila 6 rokov snazenie navstevi lekara branie liekov meskanie menzesu a nevien co vsetko. Po 6 rokoch som si povedala dost pustila to z hlavy nikam nechodila a prislo to same a necakane hoc vek vyssi starsi syn 16 rocny. Takze hlavu hore pozitivnu mysel a do vianoc budes tehu. Drzim palce 🙂
@stresmenka ja viem len keby sa to dalo nato nemysliet.. rozmyslam v com bola chyba ked mi meskala.. ale asi uz nad tym prestanem premyslat aj ked nic ine nerobim.. snad sa do Vianoc daco postasti.. 🙂
spravit test,menstruacia nic neznamena,moze chodit aj prve tri mesiace....zial priroda je prefikana. Takze spravit aj dva testy a ked nic dalej sa snazit...
Dostala som meškajúci a menzes a mám bolesť prsníkov? zvlastny nazov...ako keby si chcela napisat ze si dostala a v zapati si si rozmyslela a napisala meskajuci? 😀 niekto sa tu zas nudi? 😀
@hviezdicka111 prvy nazov bol "co sa so mnou deje" alebo tak nejak,... toto je premenovane,..
@hviezdicka111
@sarin pre menovali mi to oni ja som dala iny nazov..
@kiki68 testy mam negativne.. hej budeme sa snazit dalej asi..
ked su testy negativne,tak tam by som sa snazila asi dalej a mozno sa az tak nesnazit a pride to este skor,nez cakas 😉
Neboj som v podobnej situacii,uz som myslela,ze sa to podarilo a prisiel menzes,tak som si ani test nerobila...taka som sklamana,ze som sa na to tak namotala...
@tonjadabik2 Akoze nehnevaj sa na mna, ale ty uz mas tehotenske symptomy dobre 4 mesiace. Nerobite vy to nahodou do "zadnej casti tela" ??? Tam sa samozrejme nema co oplodnit !
moja zlata. v zenskom tele polovicu veci ovplyvnuje PSYCHIKA - takze neries, neupinaj sa chorobne na otehotnenie a pride to samo 😵 drzim prsty 😉 a ak vahas, urob si test, dva, tri... 😎