Ahoj. Mali ste niekoho v rodine kto dostal porážku a ochrnul na polku tela?
Moja babka.
Baby aku liečbu dostali? A dali sa úplne do poriadku? Po nemocnici sa liečili iba doma?
@dettilv ahojky áno moja starká dostala 2.3 deň pred svojimi narodeninami ak sa chcete niečo opýtať môžte napísať
Mužov starký, ochrnul na pol tela a odišla mu reč, nevedel rozprávať. Bol umiestnený do domu sociálnych služieb pretože bola nutnosť 24h starostlivosti, tam mu začali znovu obnovovať reč ale prišiel covid a ten už nerozchodil
ano otec. liecbu neviem aku mal, ale rodina s nim cvicila ,viem ze bol cca po pol roku ako sa mu to stalo na lieceni, pozbieral sa tak ze vie fungovat aj sam aj rozpravat, je ZTP 16r.
@dettilv moj otec, cvicili sme snim hned po 2 tyzdnoch, mama precvicovala jeho telo este v nemocnici. Je dobre hned zacat, potom bol na doliecovani mesiac. doma pocvicoval. chcel ist do kupelov ale kvoli covidj sa vsetko predlzovalo a presiel ten rok na co mal nárok. teraz ke polovicny ztp, chodi aj pracovat. ruku ma slabu , slova si nepamata vsetky, je naladovejsi, ale inak vsetko pohode, teraz bolo 2 roky po porazke. Mal na 3 miestach zrazeninu v mozgu, recove, pohybove a zrakove centrum sa mu poskodilo.
Muzova babka