Maminy, snažilky, nemaminy, sem s radami, úspechmi, neúspechmi ohľadom hnusného zlozvyku. Sama fajčím 4 roky, prestala som na mesiac a v Novom roku už nechcem fajčiť. Dôvod? Zdravie, peniaze, dlhší život. Budem rada, keď sa aj vy podelíte o svoje názory, postrehy, príbehy.😇👍🌞
Jaj tento zavezok mi vydrzal asi 3hodiny ach tiez by som uz rada prestala ale ta pevna vola to uplne dost nie a vyse si nezapalit strasne chyba a vzdy podlahnem.ach kiez by som nikdy nezacala no nemohla ma ta moja mamka riadne zmlatit nie miesto toho som s nou fajcila uz v 14 na balkone.a u mna je to proste zavislost ako drogy.
Ahoj,aj ja sa s tebou podelim a podporim ta..aj ja som fajcila od svojich 14tich,mam36🙂mala som 2krat prestavku pri detoch,ale ukoncila som kojenie,tak hupkydupky opät cigaretky..a hnevalo ma to,lebo som si nevedela povedat nie aj bez toho ,aby som nebola tehotna..a fajcila som naozaj vela..a vies co sa stalo?otehotnela som🙂a tentokrat to bolo tazsie,lebo manzel tiez fajciar..ale podarilo sa mi to,bolo to naozaj tazke,nervozita,chute vsetkych druhov,pribrala som krasnych 25 kg pocas tehotenstva,ale dolezite bolo,ze som nefajcila..3.aprila budu 2 roky ako odolavam..manzel stale fajci..ja nie,stale kojim a nedovolila by som si ohrozit malinku..ale,ak sa mam priznat,stale mi to vonia a stale mam chut na cigu,ale ked si pomyslim,ze kolko sil ma to stalo s tym prestat,prejde ma to..no..uvidim,ked skoncim kojenie,co to spravi..potom sa ozvem..a ty sa musis poriadne zatat a prestat zo dna na den,nie ako radia,ze postupne..drzim ti palce
Fajčila som cca 15 rokov (skatulka, dve), nefajčím cca 8 rokov, slahla som s tým, ked som vedela, že bude dieťa, potom aj moj muž s tým prestal a prišlo to akosi samo, nechutilo mi to už dlhšie, poznáš ten pocit, ked si dáš ráno nalačno a až odpadávaš ako ti príde zle, človek ked si konečne naozaj uvedomí, že si dáva do tela kvantum jedov, tak mu to jednoducho nemože chutiť, do toho tie peniaze, stále smrdíš, drhneš, beháš na fajčiarske prestávky, stresy lebo ti dochádza škatulka, oslabuješ si imunitu, srdce, vrásky, zničená pleť, k čomu to je dobré??? Držím palce, že s tým sekneš na dobro. 😉
@firstbaby ja som nefajcila 2 roky teraz si sice obcas zapali ale to tak ze si potiahnem 3-4krat prszala som vtedy zo dna na den a darilo sa mi a to co si obcas zapalim 1-3 za mesiac ma nejak nezrujnuje ani nezabije takze to je moj pribeh teraz som naposledy fajcila minuli rok 😂