Ahojte, idem si k vám pre radu/pomoc, 17.8 som mala úraz nechtu, pokúsal mal pes a trafil mi priamo necht, po čase sa mi začal ten necht ako keby odlupovat a keďže sa mi to všade zasekavalo tak som si to vystrihla, no zaujimalo by ma či mi ten necht ešte vôbec dorastie? Poprípade čím by som mu pomohla dorast? Ďakujem za všetky rady🙂prvá fotka v deň úrazu a druha teraz po vyše mesiaci
Au, to vyzera bolavo :( ja som mala kedysi s nechtami problemy, v lekarni mi dali na to nieco... no a kremiky, hlavne nelakovat
jednoznacne chirurgia necht nerastie od lozka ale po celej ploche moj nazor je ze ho mozno strhnu a by rastol poriadne a nebol v buducnosti problem
Ja som mala nieco podobne ,jeden mi trhali a zle mi narastol a potom som chytila na druhom tak mykozu,ze som nemala vobec necht a chvalabohu dorastol ale trvalo to dlho...myslim,ze ti dorastie ...
dorastie, len to bude chvíľu trvať. normálne ti bude rásť ďalej a čo bude odrastať, tak to si strihaj alebo štikať, neviem, čo preferuješ. a on časom pekne vyrastie.
Viem, ze sa ti do toho moc nechce, no podla mna by si s tym mala zajst na chirurgiu a tam ti poradia, co bude najlepsie spravit
Mne sa takto zapálilo to nechtové lôžko zo záderu. Zliezol mi dolu komplet celý necht a postupne potom začal vyrastať nový. Močila som si to len v repíku a stačilo. Len aj s tým opatrne, aby sa to nerozmokvalo.
@lola184 na chirurgii si sa bola poradiť? Podľa mňa by sa to malo celé odstrániť.