Doplnok proti inkontinencii

red_cat
22. aug 2023

Dobry den, pre moju 70r maminu hladam doplnok proti inkontinencii. Mate prosim niektora skusenosti s nejakym doplnkom z lekarne, ktory skutocne zabera? Zvazujem kupu Uromexil forte..ak ho poznate, potesia ma recenzie.

Len prosim neodporucajte cviky na panvove dno... ona cvicit proste nebude😄 (lasku k cviceniu mam asi po nej😀)

Vopred vdaka🙂

pinkgirl
22. aug 2023

Hm, to je asi ako s tabletkami na rast pŕs. Keby zaberali, nemali by ženy silikóny😉. Inkontinencia sa tabletkou nevylieči. Nech jej dr.predpíše vložky. Dá sa s tým žiť.

deti95060810
22. aug 2023

@pinkgirl čistá pravda... keby zázračná tabletka fungovala tak by neboli plienky a rôzne vložky pre inkontin.

jazula
23. aug 2023

Odporúčam návštevu urogynekológa a zvážiť operáciu. Ak má povolené panvové dno (možno až prolaps, ak už má inkontinenciu), tak to tabletkami a doplnkami stravy do poriadku nedáš žiaľ 😒.
Riešim prolaps (našťastie k inkontinencii som to dôjsť nenechala) a v čakárni u lekára bolo veľa dám 70+ (plus ja dokatovaná po pôrode 🤦‍♀️), to je vek, kedy by bolo škoda zmieriť sa s takým obmedzením života..

bluecapybara
23. aug 2023

U starších ľudí, kde už nie je možná operácia ale predsa existuje liečba, ktorá môže pomôcť… https://www.adc.sk/databazy/produkty/klasifikac...
(Samozrejme od lekára na predpis)