Doplnky pri cvičení

sophie148
11. aug 2018

Baby, tie ktoré cvičíte doma, myslím 3-4 krát do týždňa, či už kôli tomu aby ste čo to zhodili alebo len vyformovali trocha postavu, užívate nejaké výživové doplnky? Ak áno aké ? 😊

19radka96
11. aug 2018

Keď som zhadzovala, tak nejaký ten spaľovač, čo sa týka zloženia, tak to boli len vyššie dávky kapsaicínu a iných "korenín", ten máš aj v čili papričke, takže pred kardiom pol hodinku, aby som sa spotila viac, než obvykle a efekt to malo výborný. No a pravidelne proteín, ten tiež veľmi pomohol so svalovou hmotou, nakoľko v strave som ho nevedela vyplniť dostatočne. Ale aj tak je najdôležitejšia správna vyvážená strava, zbytočne sa netlačiť vecami, ktoré sú ťažké na trávenie a jesť menej ale častejšie a uvidíš rozdiel aj bez cvičenia 🙂

adika279
11. aug 2018

Ahoj ja pouzivam od biotech Ultra Loss meal replacement ale nie ako nahradu stravy ale hned po docviceni ako doplnenie strat velmi sa mi to osvedcilo a este napoj BCAA a samozrejme strava..

doda818
27. aug 2018

Aloe vera od forever. Maju ich mnoho, kojim a kedze su vhodne aj pre dojciace nie je o com 😊 ja som zacala detoxom a teraz nan znovu nabehnem, som po druhom porode no a potom doplnky vyzivy od nich 😊