Doplnky na nespavosť s melatonínom

2. apr 2024

Má niekto skúsenosť s niečím, čo funguje? Nemám problém zaspať, to od únavy spím do pár sekúnd, ale keď sa zobudím po pár hodinách, tak už neviem zaspať. Niekedy spím len 4 hodiny. Preberieme sa a nejde mi zaspať. Potom príde únava, ale už treba vstávať. Celý deň mám dosť energie, až večer mi dôjde. Ale už je to takto pár mesiacov a na tele to cítim, že potrebujem viac spánku. Dlhodobo sa nedá spať len 4 hodiny. Mám viac zdravotných problémov, tak keby ste poradili niečo ako pre tehotné alebo deti. Melatoninove produkty pomáhajú?

deti95060810
2. apr 2024

áno.. melatonín pomáha. kúp si 5 mg...
ešte je dobré ak si dáš večer aj magnézium.
potom už len niečo na ukľudnenie - silnenjšie od lekára, alebo rovno tabl. na spanie - Sanval.
psych. predpisujú Ad

lucka_ke
2. apr 2024

5 mg sa mi zdá veľmi veľa, ja som si kúpila 1 mg a stačilo... užívala som ho asi mesiac, postupne sa mi spánok upravil a už neužívam

vikusjk
2. apr 2024

Mám skúsenosť so Ziquill natura, či ako sa to píše. Také fialové gumené cukríky, obsahujú 1 mg melatonínu a nejaké výťažky z bylín. Spím ako bábätko, keď si ho dám a fakt cítim rozdiel, že ako som vyspatá, keď ho užijem a keď nie.

matullienka
2. apr 2024

@deti95060810 5mg je len na lekársky predpis, mne v lekárni odmietli predať, že na voľno Max 3mg

123el123
2. apr 2024

Kludne 5 mg...a nieje na lekarsky predpis, je to volne dostupne

barborachors
3. apr 2024

Blbost, najlepšia vec aka existuje je medovka lekárska a caj z nej, valeriana tiez. Melatonín a podobne nezmysly su cisty marketing, placebo. Najlepsie je pit caj z medovky alebo este makový koláč , z neho spim jak zabita, rezať ma mozu, kolko chcu. Makový koláč a mlieko s medom na veceru a spis jak zabita.