Dobrý deň. Starému otcovi diagnostikovali rakovinu konecnika ma 68 rokov a budúci týždeň začína prvú chemo.
Vedeli by ste mi odporučiť nejaké bylinky, čaje a podobne vhodné pri rakovine ? Rovnako ak po chemo co je dobre dávať? Aké vitamíny alebo podobne.. dakujem
Napíš mi ip, pošlem ti jeden kontakt.
Sama si nič nekupuj aj bylinky a doplnky majú kontraindikácie s liekmi, keď chcete pomôcť tak určite to predtým rozoberte s dr
Nič bez doktora. On ti odporučí doplnkovú liečbu.
To, ako sa bude cítiť počas chemoterapie a aké bude mať následky, závisí predovšetkým od typu chemo. Biznis s Biobranom je umelo živený. Keby to bolo také jednoduché, onkologovia by ho predpisovali - museli by však najprv existovať relevantné štúdie. Podobné platí aj pre infúzie vitamínu C, hyberbaricke komory, pitie aloe vera do nemoty, caga Sibírska atď.
NIC NIC A ESTE RAZ VELKE NIC!!! Pokial ti to neodobri alebo neodporuci onkolog, bylinky caje a pod blbosti vedia negativne ovplyvnit ucinok chemoterapie
Nedaj sa okradnuk k tomu vsetjemu o peniaze kde ti budu ludia ponukat blbosti cez sukromne spravy
Pekný deň, BioBran 1000. Nie je to lacná záležitosť, ale je to ľahko dostupné v lekárni a exmanžel to bral tiež počas chemoterapie a ešte aj rok po. počas chemo sa cítil veľmi dobre. Mnohí moji známi to tiež brali a len si chválili, neboli žiadne nežiaduce účinky