Domáci šampón

anikaca
22. okt 2015

Ahojte, chcela by som si vyrobiť domáci šampón. Máte s tým už niektorá skúsenosti. Našla článok http://akoapreco.com/ako-vyrobit-domaci-sampon/ a píšu tam iba samé výhody, hlavne to že to je bez chémie .. ale určite bude mať domáci šampón aj nejaké nevýhody tak by som sa chcela poradiť 🙂

patkaza
22. okt 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

ja si šampón vyrábam doma a som s nim nadmieru spokojná .. najradšej mám šalviolový

atanerka77
22. okt 2015

Aj napr. Jedna kavova lyzicka soli a dve lyz sody bikarbony rozmiesat v teplej vode oplachovat niekolko krat moze sa pridat aj pivo

friday13th
9. dec 2015

ja som skusila kupit shikakai, co je v podstate rozomleta bylinka, prirodny sampon....pripravila som si ho doma, zaliala prevarenou vodou odstatou zhruba 7 minut a potom som pridala med, zltko, ricinovy olej.....vymiesala kasu a dala na vlasy.....mozem zodpovedne povedat, ze v zivote nikdy som nemala take uzasne vlasy :D avsak o cene shikakai radsej pomlcim, preto sa idem pokusit najst nejaku inu domacu alternativu