Ahojte, poznáte niečo účinné na vykašliavanie? Hlavne niečo domáce, prírodné..
Prípadne skúšal niekto tento recept s ľanom? Funguje to? Budem vďačná za každú rozumnú radu, diky.
@mediana tento robievam aj ja…a este davam pit majoranovy caj a inhaluje vincentku
@mediana toto veľmi dobre poznám, robievame ho vždy keď treba, je to fajn 👍🏻🙂 len som chcela skúsiť už aj niečo iné.
Ahoj 🙂 u nas od mala vzdy pomohlo dat do hrnca mlieko, lyzicku medu , lyzicku masla, strucik cesnaku, nechat takmer zovriet a potom teple vypit..je to hnusne a dost to smrdi, ale fakt to vzdy vzdy pomohlo, aj pri otrasne suchom kasli.
Tymianovy alebo medovkovy sirup.. Majorankovym čajom nič pokaziš. Cez leto som si urobila oreganovy olej, pred týždňom sme boli chorí a s mojou liečbou sme boli za pár dni fit....Tak ale mohol to byť nejaky párdnovi virus.
Svokra si odjakživa dáva,, masť na handru s priložiť na hrudník... Ale môžeš si ak,, prieznissov obklad vyrobiť...
@migynka Na natieranie ho používam preventivne proti plesniam na chodila. Minulý rok sme boli nonstop chori zo škôlky a furt len ATB, tak som chcela vyskúšať tento olej. Kašeľ sme mali len taký suchý pár dni a pomohol. Ak by som mala nejaky brutalny, vlhký kašeľ tak určite by som si k tomu dala aj ACC long. Náš internista hovorí že to najlepšie vyčisti pluca, priedušieky atď.
U nás pomáha cibuľa s medom, nechať odstáť a popíjať po lyžičkach sirup, ktorý sa vytvorí