Dobrý deň, stalo sa vám, že ste mali doma test z lekárne pozitívny. Následne som bola na 2 antigenoch v MOM a boli negatívne. Stratila som čuch, tak mi to príde divné
@ada12345 objednala som sa
@veronika193114 mne vyšiel domáci pozitívny a v mom AG negatívny. Čakám na PCR
Dva testy antg.negat PCR pozit.
@veronika193114 daj vedieť.podla mňa si pozitívna, keďže máš aj jasné príznaky.
@1lucinka123 aj Ty daj vedieť,ako si dopadla
Nedavno dcerin spolužiak, rano pozitivny domaci test, nasledne isli do mom, tam mu vysiel negativny a tak ho doma mamicka znova otestovala domacim a zas negat.
Pcr mu vysiel pozitivny
@1lucinka123 mne to nedalo tak si zrobila doma zase, no není mi dobre. A hneď mi ukázal 2 čiarky 🤦♀️tak ja už nwn
@ankare ja si tiež myslím,že som pozitívna manžel to mal pred týždňom. Ja som za očkovaná oboma dávkami. Nikdy mi pri nádche neodišiel čuch
Rozhodne by som sa riadila vysledkom PCR.
@veronika193114 ja som už ďalší nerobila počkám na PCR. Ja mam doma dve pozitívne deti tak uvidím ci to dostanem od nich
@veronika193114 ja som mala pozitivny antigen v ten isty den deti negativny antigen to bolo 17.11. a ja v piatok 19.11 pcr pozitivny a dcera bezpriznakova v nedelu 21.11. Uz pozitivna pcr
Aj manžel 2x AG negatívny a včera PCR pozitívny a to príznaky mal už dlhšie. Domáci test si ale nerobil. Ja som šla hneď na PCR a bol pozitívny, jedine dcére ukázal AG test pozitivitu.
@1lucinka123 dobrý večer, už viete ako vám dopadol pcr? Ja čakám na vysledok.
@veronika193114 som negativna
@1lucinka123 mne prišlo pred nedávnom. Ja som pozitívna 🤦♀️
Neviete teraz či manžel môže ísť normálne do prace keď jemu končí dnes karanténa?
@veronika193114 dobrý večer, mám pocit, že manžel môže ukončiť karanténu, ak je posledne 3 dní bez príznakov.. Hlavne kašla a nádchy, ak mal taky priebeh.. Považuje sa potom za prekonaneho...
@ninka123 nie není mu už nič, len čuch nemá stále. Ďakujem za odpoveď