Ahojte žienky, rozmýšľam nad kúpou domáceho laserového depilatora. Aké sú vaše skúsenosti? Ktorý je podľa vás ten najúčinnejší? Po akej dobe ste zaregistrovali viditeľný účinok? Môžete sa potom opaľovať alebo chodiť do solária? Ďakujem ❤️❤️❤️
ahojte ja ponukam...epilator panasonic ES-WD 10 s prislusenstvom velikanska spokojnost....odporucam krasne odstrani chlpky az na 3 tyzdne...aj mokre aj suche epilovanie po nabiti vydrzi hodinu vkuse...viac v ip symbolicka cena...kamaratky maju vsetky a odporucaju...
nieeeee najvacsia hovadina.absolutne ma to nebavilo aby som si to sama robila a efekt ziadny.vratila som ho naspat.radsej som si zasla na poriadny lekarsky laser a efekt bolo vidno hned na 1x.
ja som si to kúpila kvôli chĺpkom na brade. na celé telo si to neviem predstaviť. Keďže som tmavovláska počkala som si na výsledok. Ale výsledky samozrejme nie sú trvalé, je to len dočasné, treba opakovať a ako vravím, ošetriť tým veľké plochy, to by sa mi nechcelo.
To fakt? 😕 A ja som dúfala, že to je niečo čo bude konečne fungovať 😐 S tou novou Lumeou Prestige nemáte skúsenosti? Možno tam už vychytali muchy...čítala som na ňu veľmi dobre recenzie
@korpiklaanka A ako dlho ti to vydrzí, chlpky zbledli, vypadali, alebo čo vlastne? Napis prosim viac.
@lucinddas no, mám pocit že ich bolo stále menej a menej a hlavne neboli také tvrdé... čiže ani tak viditeľné. opakovať by si to mala každý týždeň. A keď prestaneš, to je podľa mňa ako s trhaním obočia. prestaneš trhať a hneď si ako brežnev.
ALe ako som vravela, na nohy alebo tak si to neviem predstaviť. Tam ostávam verná holeniu a to som skúšala všetko a keďže som tmavovláska a mám aj vlasy dosť husté, opakujem to aspoň každé dva dni. Ale zvykla som si a za pár minúť je to hotové.
Inak som skúšala asi všetko a nič nezabralo. Ja som toto chcela pôvodne vyskúšať aj na rukách, aspoň aby zbledli, však ruky na hladko nemusíš mať, ale zase ani prales. Ale ja mám ruky potetované a na tetovanie sa to nesmie používať.
@korpiklaanka dakujem za info. Cize tie chlpky ti len zbledli, alebo po aplikacii ti vypadnu a potom zas narastu?
Tým, že ich stále spaľuješ, nevyrastú. Prestaneš, oni sa pozviechajú a narastú.
To je ako burina,. Keď pravidelne trháš, je jej stále menej a nie je s ňou veľa roboty. Prestaneš a zrazu samá burina.
Ja si tie miesta holím, mám na brade úplne tmavé chĺpky, vzniklo mi to po liekoch a nezmizlo. Trhať sa to nedá, lebo sú to hrubé chĺpky, bolí to a následne sa miesto zapáli. Pri holení sa cítim ako chlap, tak som vyskúšala toto.
Ono to pôsobí na korienky, nie na chlpok, takže ja som si to miesto vždy aj oholila, nechcem chodiť chlpatá a zrazu som mala len dva tri chlpky, ktoré som ľahko vytiahla pinzetou. Ale prvé výsledky boli asi po 8 aplikáciách a keď som to prestala používať (bola som lenivá a myslela som si, že sa to nevráti) do mesiaca narástli znova.
s týmto bojujem strašne dlho. Ochlpenie na tvári u ženy je hrozné a neviem čo iné s tým robiť.
pripájam ti link na ten čo mám ja
@korpiklaanka ja ma podobný problem ako ty a rozmyslam co dalej. asi to tiez vyskusam, ked ty mas dobru skusenost. Je to fakt hrozne citit sa ako chlap 🙂 aj ked si celkom k svetu zenuska 🙂
@lucinddas pri troske trpezlivosti to funguje. Len vysledky nie su hned a vacsinou chceme vsetko uz aj
OZIVUJEM TEMU:
Kto ma a aky typ, ak mozem poprosit recenzie...dakujem a prajem krasny den
@korpiklaanka ist na kliniku odstrániť laserom.. To zaručene pomôže.. A potom preventívne chodit 1-2 x za rok
Prosím vás nikde sa neviem dopátrať keď chcem na tvári nad hornou perou koľko impulzov a ako často ? Ja dom z toho jeleň
je to totalna kravina, lebo to musis strielat implulzy milimeter po milimetri raz tyzdenne. musis vynechat znamienka, nesmies sa v ten den kupat.
za mna nie. mam ho doma a uplne zbytocne vyhodene prachy