Domáci detox

klaudy444
11. máj 2016

Maminky, viete mi niektora poradit ucinny detox na doma, bez kadejakych kupovanych pripravkov a tak? nejaka overena klasika.... dakujem pekne

h2
11. máj 2016

@klaudy444 Ahoj, najlepšia je párdňová hladovka, piť veľa vody s citrónom, žihľavový čaj, alebo z púpavového koreňa, cviklová, alebo mrkvová šťava, riedená s vodou... veľa spánku, veľa pohybu, žiadny stres.

zankapetro
11. máj 2016

@h2 neviem ci by som sa dokazala hybat keby som bola cely den len na vode, vsak vtedy clovek nema ziadnu energiu

h2
11. máj 2016

@zankapetro A už si to niekedy skúsila? Lebo logické je, že ak človek neje, nemá energiu, ale to by si sa čudovala, že v praxi to tak nie je, teda, aspoň u mňa. To by si musela hladovať dlhší čas, telo má predsa zásoby, z ktorých vie čerpať. (A to je ďalšia výhoda hladovky, že tie "zásoby" sa tým trochu zmenšia. 🙂 )

biokozmetika
11. máj 2016

ahoj🙂 ja som sa akurát vrátila z detoxu u dr.fullovej a aj keď som si myslela, že to bude úplný masaker a nezvládnem to tak to bolo super 😉 určite odporúčam. v pohode sa to dá urobiť aj doma keď máš naozaj VEĽMI SILNÚ MOTIVÁCIU A VÝDRŽ lebo sa to jednoduchšie robí keď jedlo okolo seba nemáš.
my sme 3x denne pili čaj bylinkovú zmes (repík, žihľava, harmanček), ráno sme mali občas proteínový shake a počas dňa ovocné šťavy.od tretieho dňa sme mali vývar (len čistý zeleninový vývar- bujón a voda a hrsť šalátu- kapusta, mrkva ale bez olej a dressingu) chystám sa napísať blog o tom tak potom si ho môžeš prečítať ale v podstate sa od vtedy stravujem veľmi zdravo a cítim sa super 😉 ak sa na to cítiš určite to skús! btw. my sme dali 10km túry denne takže toho, že nebudeš mať žiadnu energiu sa neboj!

janula2511
11. máj 2016

To su detoxi na tocaky hlavy a odpadnutia.

jujala
11. máj 2016

Ako bolo uplne hore napisane. Najlepsie 2-3krat do roka si spravit 3-4dnovy detox t.j. bez jedla len voda, bylinne caje. Telo sa pekne precisti. Ale pokial to naozaj nechces, tak ani s tym nezacinaj. Ma to vyznam, ak to naozaj dodrzujes.

klaudy444
autor
11. máj 2016

@biokozmetika dakujem, urcite vyskusam....uz ci vydrzim, to sa uvidi🙂 a ako dlho trva tento detox? mozem poprosit aj nejake rady, ohladom stravovania sa po detoxe?a tie stavy z coho pozostavali?dakujem pekne

biokozmetika
12. máj 2016

@klaudy444 napísala som na svojom blogu taký úvod a snáď sa mi podarí zajtra napísať časť 2 kde sa budem venovať podrobnejšie stravovaniu. my sme ho mali týždeň takto intenzívne ale týždeň predtým bola "príprava" a po detoxe 2 týždne veľmi opatrne. šťavy boli ovocné (jablko-mrkva, jablko-rakytníkový olej, ríbezľová, cviklová, bazová atď...)musím bežať ale napíšem keď sa mi podarí podrobnejšie 😉

klaudy444
autor
12. máj 2016

@biokozmetika dakujem velmi pekne a uz sa tesim🙂 pekny den

babkabubko
8. jún 2017

Ahoooj, vyskusaj tyzdnovy pobyt - vycistis si tam hlavu uplne a telo ani nehovorim 🙂
Pobyt je založený na pití zeleninových a ovocných štiav a bylinných čajov.
+ prechádzky, príroda..

https://www.babickinazahrada.sk/specialne/detox...