Domáce bielenie zubov

9. nov 2024

Prosim odporucte domace bielenie zubov z drogerie, s ktorym ste mali dobre vysledky. Zaujima vasa osobna skusenosti, nie reklamy. Dakujem

denisa_deniska
9. nov 2024

Nič z drogérie nefunguje, je to iba “naoko”, čiže stále stále kupovať to isté, aby zuby boli aspoň o toho pol odtieňa bielšie. Keby sa to robí dlhodobo, tak to vyjde pomaly toľko, koľko jednorázové bielenie u zubára, ktoré vybieli zuby o x odtieňov a vydrží roky 🙂

taktotedanie
9. nov 2024

Nic nefunguje, skusala som toho mraky
Snand trooosku fungovali crest pasiky ale tie nekupis v drogerii ale pokial nemas zuby v !tip top! stave ani by som do toho nesla lebo ta tie zuby budu sakra boliet a trvanie kratucke a islo to do penazi
Jedine co fungovalo bolo bielenie u zubara

vakatko
9. nov 2024

Pridaj kvapku Tea tree oleja na kefku pri čistení zubov.

autor
10. nov 2024

@taktotedanie @denisa_deniska dakujem za tip. Ake bielenie od zubara vam pomohlo? Ma nejaky nazov?

taktotedanie
10. nov 2024

Spytat sa zubara

denisa_deniska
10. nov 2024

Áno, pure whitening - išla som na kombinované bielenie, tj 3 týždne bieliš doma (začínaš najslabším peroxidom, postupne sa zvyšuje %, bieli sa cez noc), a potom 1x ti zubárka vybieli 🙂 je to šetrné, keďže je to také postupné. A ja som po prvej noci videla rozdiel, som bola až prekvapená, za mňa jednoznačne odporúčam 🙂

autor
10. nov 2024

@denisa_deniska dakujem 👍 🌷