Doliečenie po helicobakterovi

slniecko263
28. jan 2024
Používateľ slniecko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od slniecko263.

Ahojte už sú to 2 mesiace čo som užívala antibiotiká na helicobactera, kontrola u lekára vyšiel negatívny antibiotiká ho zničili. Cítim sa trochu lepšie,ale stále ten žalúdok není taký aký by mal byť všetci hovoria že to chce čas jem pravidelne viackrát za deň menších porciách ešte som aj schudla aj z toho mám stres lebo to nejde hore dlho to trvá. Je tu niekto taký čo prekonal Helicobactera? A tiež schudol? Čo Vám pomohlo? Neviem aké probiotiká si mám kúpiť či EXhelico? Alebo iné poteším sa každej správe som z toho nešťastná. Ešte mi kázali užívať liek Famotidin

taktotedanie
28. jan 2024

Odporucali ti famotidin preco zakladas dalsiu a dalsiu temu?
Moja suseda sa trapila 5mes a potom z dna na den sa vsetko zlepsilo

slniecko263
autor
28. jan 2024
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od slniecko263.

@taktotedanie som z toho trochu nešťastná tak hľadám ľudí ktorý prežívajú to isté alebo si s tým prešli

stanulienkat
28. jan 2024

Nepísala si toto isté pred týždňom?

vakatko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
slniecko263
autor
28. jan 2024

@vakatko Môže ma aj z tých antibiotík niekedy bolieť? Jem pravidelne viackrát za v menších porciách

vakatko
28. jan 2024

Už ATB neužívaš, tak ťa z toho žalúdok nemôže bolieť, ale zo stresu áno.
Daj si do googlu Bolesti žalúdka zo stresu.