Ahojte baby !Môžem sa sťažovať niekde na lekárku a má to aj význam keď ma bez mojho vedomia odhlásila od môjho obvodného lekára a prihlásila k sebe?Je to doktorka ku ktorej som bola pred ním ale nebola som s ňou spokojná tak som prešla k inému.A dnes mu volám ,už asi tři roky som nemala žiadny problém tak som u neho nebola ,a dnes mi oznámil že k nemu nepatrím lebo v novembri minuleho roka som prešla k svojej bývalej doktorke.Skoro som odpadla.Dokonca tá doktorka mi odkázala po sestričke keď som zisťovala čo sa stalo že si nemôžem len tak hala bála prechádzať.Urcite viem že som od nej odišla s tým lístkom o prechode inak by ma môj lekár nevzal.A vraj mám prísť podpísať papiere že od nej chcem odísť lebo ona má eviduje od roku 2014.Vobec sa mi nechodí tam chodit lebo bývam dvě hodiny autom od nej a neviem načo by som to chodila podpisovať keď som nepodpísala ani že k nej chcem nastúpiť v novembri minulého roka.Za rady ďakujem
ja by som napísala sťažnosť .... a poslala na ministerstvo zdravotníctva a do poisťovne...
popr. do relácie Občan za dverami - na Jednotke
tak jej posli od noveho dr ziadanku ze ta berie postou a ona kartu posle tiez postou
@alex248 no ale ked si v novembri 2022 nepodpisala, ze k nej chces nastupit, tak peniaze na teba z poistovne bral stale ten doktor predtym. Podla mna musis ist podpisat vstupne/vystupne papiere, lebo bez toho oni nemozu narokovat od poistovne aby za teba platila. Vseobecny doktor pobera na pacienta mesacne pausal. Alebo baby vyssie pisu, ze sa to da postou...
no a co mas v aplikacii, ktory doktor na teba berie kapitaciu?
Keď som si našla iného lekára, setrička povedala že u predchádzajúce nemusím nič riešiť, že ona mi vybaví prestup. Zdravotnú kartu som mala u seba. U nového som vypísala a podpísala zmluvu.
Na tvojom mieste by som šla do zdravotnej poisťovni a spýtala sa, aký je postup, na koho adresovať sťažnosť. Bez tvojho vedomia ťa lekárka prevzala od lekára, ktorému si dôverovala a chcela si k nemu patriť. Alebo napísať šťažnosť na Dohľad nad zdravotnou poisťovńou. Držím palce, nech čoskoro vybavíš pre dobro všetkých zúčastnených.
@isis234
@pink_lady
@ivana11155
@kacena4
@kacena4
@deti95060810
@monsterablue
@martina2ve
@janage Máte pravdu zavolám ja tomu lekárovi ku ktorému mám patriť nech jej pošle elektronický že prechádzam presne ako ona to spravila bez môjho vedomia a tiež som nič nemusela podpisovať .Ja som volala do zdravotnej hneď ako som sa to dozvedela že kde ma evidujú a oni mi len povedali že u tej doktorky čo si ma prepísala som od novembra evidovaná ale teda oni z toho nerobili vedu.Len mi povedali nech jej zavolám a odhlasim sa od nej, čo som aj bola prekvapená.Hlavne má hnevá že teraz by som potrebovala riešiť svoj zdravotný stav lebo som chorá ale kojim a dobre by bolo zistiť či nemám aj zápal ,ale teda nemám ku komu ísť.Tak asi zbehneme na urgent.
@alex248 pozri si svoj elektornický účet v poisťovni komu odchádzali mesačné platby, tiež si pozri zdravotnú knižku https://www.npz.sk kto pozeral a zapisoval do zdravotnej dokumentácie.
Ako ťa k sebe mohla prihlásiť ak budeš k nej chodiť musí mať s tebou dohodu to znamená kvôli poisťovni aby jej pleplacali úkony. Bez dohody kam patri aj tvoj vlastnoručný podpis je jej nič platné.
Fiha.. ja by som volala do zdravotnej, urcite poriadia... (aspon myslim..)
a keby to bolo neopravnene prehlasenie k nej, nasla by som si ineho dr. Inak nemam skusenost s niecim takym