Doktorka ma poslala k neurológovi

zkjal
1. nov 2023

Dobre ráno. Doktorka ma poslala neurologovy. Pozerala som doktora v Orbise v Nitre. Je tam doktorka Kucerova a doktor Matejicka. Par krát ale to už dávno som bola u doktorky Filipovej na Chrenovej. Viem ze sade sa treba objednať. Len chcem vedieť či niekto už bol u MUDr. Kucerovej alebo MUDr. Matejicka. Aký majú prístup. Mam problém ze mi trpnu v noci ruky a na ľavej nohe mi ťahá prsty. Ťažko sa mi aj chodí Ďakujem za komentáre.

aduskalac
1. nov 2023

@zkjal v orbise su dlhe cakacky aj moj brat tam chcel ist ,nakoniec isiel Kvasnovskej o 5.45 tam cakal bol 3 ,dostal ziadanku na ct,mmr to sa uz objednal v orbise

zkjal
autor
1. nov 2023

@aduskalac ďakujem. kde ma ordináciu Kvasnovska?

aduskalac
1. nov 2023

@zkjal Na Čajkovskeho

iveta7677
1. nov 2023

@zkjal v Orbise sa čaká 2-3 mesiace. Ja som bola s chrbticou tiež u p.dr. Kvasnovskej. Mne pomohla, chodí tam veľa ľudí. Idete ráno dajú vám číslo.

8611
19. apr 2024

Moja recenzia na Matejičku...čistý buzerant...a arogantný fagan...Komentar na moje ruky...ze mam spinave...sak ked robim manualnu pracu...tak nemozem mat ciste ako on...natotal ma tym urazil...debil...a jeho komentare...ze mlada..ze mam poriadne cvicit...boleati mam ako hovado...a liecba? Napisal mi antidepresivá...v živote nikdy! Radsej umrieť!!!