Ahojte prosím poradíte čo robiť keď som chorá už 3 týždne a moja obvodná ma už 2x odmietla vyšetriť z dôvodu že je núdzový stav a nemám tam chodiť ?
Ďakujem
a čo presne ti je?aké zdr.problémy?
u nas to funguje normalne, zavoalm a objednam sa dopredu.. ak som mala priznaky totozne s covidom, poslala ma na test a potom som prisla. Aj v odbornych ambulanciach som bola minuly tyzden a nik okrem vypisaneho tlaciva, nic neriesil...
@karhu
@janinah
@mogaa
@nika82
@simca06022011 áno volala som niekoľko krát, nezvihala tak som písala mail a zavolala mi že nech má ani nenapadne chodiť mám si dať Ibalgin a sirup na kašeľ. Dovidenia
Trápi má bolesť priedušiek kašeľ únava a štípu ma oci. Nemám žiadnu teplotu takze má na test neposlala a odmietla mi predpísať lieky bez vyšetrenia ale zároveň že má nevyšetrí. Takze sa mi všetko zhoršuje každým dnom. Ako samoplatca si to teraz nemôžeme dovolit žiaľ
a povedz,že máš teplotu aj
Povedala že to bude nejaký vírus a že za dva dni prejde. Lenže ja som jej volala už po 2 týždňoch keď domáca liečba neuspela s tým že ju prosím, nakoľko mám doma malé dieťa s ktorým som celé dni sama. Že potrebujem lieky nech som čím skôr fit. A teda sa ohradila na núdzový stav že neosetruje. Tak neviem načo tam teda je, keby mi aspoň lieky predpise nič nepoviem ☹️Resp už som mohla mat aj test hotový ty ten další týždeň čo čakám a tlacim ibalginy
Ja mam pocit,ze len na sk lekarom drbe.Ja idem ku svojej normalne ked mi treba bez ohlasenia,do nemocnice kazde dva tyzdne v pohode na vysetrenia,ale hlavne ze dostavaju prachy za teba kazdy mesiac zmrdi slovenskí..
@nykkushka nie predstavte si že nenapadlo mi bežať hneď na pohotosvot keď ma zaskriabalo v krku a nemám ani teplotu 😀 snažím sa vždy liečiť doma, celé dva týždne mi bolo dobre až na únavu. Po 2 týždňoch keď začali bolieť aj priedušky aj kašeľ som sa cely tretí týždeň dožadovala vyšetrenia a nie neutekala som s malým dieťaťom sedieť 3-4 hodky na pohotovosť ☺️
a potom, ze ludia umieraju... smutne... ked lekar, ktory prisahu sklanal odmieta vysetrit ludi kvoli strachu!!! boze, kde to zijeme. takto sa clovek trapi 3 tyzdne bez diagnozy, vznikne z toho zapal pluc a uz ked bude najhorsie, skonci v nemocnici a v tom najhorsom pripade aj zomrie. skvele zdravotnictvo!
@sasenka6 ani ja nemam teplotu a ideme na test...mam kasel, bolest na hrudi, palia ma oci, nemam cuch...na test sa mozes objednat aj sama na zaklade priznakov cez korona.gov.sk
Do poznamky uved ako dlho si chora a za ta lekar odmieta vysetrit...tiez sa mozes objednat cez miestny RUVZ odbor epidemiologia
@sasenka6 normalne sa objednaj na test na stranke korona gov napis od kedy mas priznaky a pozvu ta na pcr test lekarku nemusis riesit vobec ked ho budes mat negativny trvaj na vysetreni
@sasenka6 tak to je riadna krava
@sasenka6 ten cez gov neplatis
@robin30 ja som sa s týmto prístupom nestretla ešte aj u zubára aj dentálnej hygienicky som bola minulý týždeň a to som na slovensku ... Takúto lekarku by som okamžite menila. S dcérou som k Dr nebezala, ale volala som, povedala ze môžeme prísť ale dohodli sme erecept a prešlo to... Táto lekárka ohrozuje zdravie pacientov. Véd ak 3 týždne je niekto chorý, tak to nebude len tak... 🤦🏻♀️
@simca06022011
@rachel36a super ďakujem za rady, už som sa tam nahlásila. Prišiel mi obratom termín na zajtra 👍🏻 Ďakujem za cenne rady
skus volat do svojej zdravotnej poistovne a poradit sa...mali by ti priradit lekara ktory ta musi vysetrit...(len neviem ci to funguje aj v stave nudze..?)