Dá sa to? Nemyslím tým teraz to, keď niekto rozpráva zo sna. Ale to keď spí, preberie sa, dokáže odkomunikovať pár slov/viet a do pár sekúnd zaspí naspäť. Potom si ani nepamätá, že sa rozprával o niečom. Dá sa podľa vás vtedy klamať? Že si ten človek uvedomuje, čo vtedy hovorí, len si to nepamätá? Alebo to za neho rozpráva “vypnutý” mozog a teda hovorí vždy pravdu?
Zo sna môže tvrdiť, že je pelikan....
Jasné že môže klamať. Ja som tak zobudila muža, že dcére treba cikať. Ráno som si nič nepamätala, akurát muž bol mrzutý, že som ho prehnala a malá spala tak tvrdo, že keď ju dal na nočník, tak bola ako handrová bábika a nedala ani kvapku (a normálne vydržala do rána🤣).
Jasné,ja osobne dokážem klamať úplne vždy a každému a ešte sa v kľude dívať do očí
Neviem, ci dokazem zo sna klamat, ale keby ma niekto zobudil, ze chce zistit, ci klamem, tak by som ho kopla😉
@sheila121 práveže pekné veci a neverím mu to. Tak som chcela vedieť, či vedome klamal
V sne ti poviem, že som drak. ked spí, tak neovláda čo hovorí.
To je zaujímavá otázka. Myslím si ale, že mozog je v takzvanej REMfáze. To znamená snovej a áno môže klamať. Ale možno sníval o tebe. A to čo rozprával bolo možno to ako to podvedome cíti. A písala si, že to boli pekné veci. Ale viac záleží na tom ako ti to prejavuje. To je dôležitejšie.
Určite dokáže klamať