Caute.Myslim to plytke dychanie,akoby tlaky na hrudi,hrca v krku a pod.U mna je to aj tetania,depka,vela stresu,fonia.Co Vam najviac pomohlo?
CBT terapia.
@danieladugard pozriem.Dakujem pekne.
Ahoj, ak vieš v akej situácii máš tieto stavy tak sa im skús vyhnúť. Mne napríklad vadili veľké obchody, najviac lidl.. Začala som nakupovať v menších obchodoch, ono ti to ustúpi časom.. Mysli pozitívne, športuj ak môžeš..
Dlho som otalala (3roky, škoda strateného času), ale jedine lieky od psychiatricky...
@viera1107 vdaka.
@malykonik Vdaka.
ahoj, mala som všetko toto, pomohlo mi, protizápalová strava, ked je v tele zápal , ja som ho mala v zalúdku, tak sa nevstrebávajú minerály , netvoril sa mi serotonín, na to prišla neurologička, v rozbore krvi..naučiť sa to predýchať, pomohli mi essenciálne oleje..magnézium magne B6, meditácia čiže zbaviť sa stresu..
Mne pomohlo prekonávať sa a robiť veci, navštevovať miesta, kde som tie panické ataky zažívala. Mala som obdobie keď som nedokázala íst sama do potravín na nákup. Samozrejme som absolvovala niekoľko sedení u psychológa - odporúčam, dalo mi to veľa. A tiež som našla super knihu, kde boli rady, krorych som sa držala. Prajem veľa štastia. Ak sa z toho nebudeš vedieť vymotať, tak potom už len psychiater a antidepresíva. DrŽIM palce!
@alexnina777
@matus7030 Dakujem.
Oprava fobia