Dobry, den, mamicky! Chcem Vas poprosit o radu. Mam trochu narocnejsie 9-mesacne dietatko, ktore od narodenia musim casto nosit na rukach. Od unavy mi niekedy vyskoci tep srdca na 90. Bola som u internistu. Chcel mi predpisat lieky na srdce zo skupiny "betablokatory", ktore podla neho nesmiem brat a sucasne dojcit. Z obcianskeho zdruzenia Mamila, kde maju poradnu o dojceni mi vsak napisali, ze aj medzi tymito liekmi su take, ktore smiem uzivat a zaroven syna dojcit a viacere studie to dokazuju. Preto ma zaujima: dojcite niektora a beriete lieky na srdce? Ak ste z Bratislavy a okolia viete mi snad poradit dobreho internistu, ktory mi pomoze? Dakujem a pekny den Vam prajem. Slavka.
skús či ti nebude stačiť len magnézium 500ka, mne stačilo..ja som betabloky brala do tej doby než som otehotnela, potom celé tehu len magnézium a to aj počas dojčenia, zvldádla som to...
ahoj, ja beriem betablokatory cele tehotenstvo aj pocas dojcenia budem, lenze ja mam pulz v klude 130 za minutu a ked je teplo, leto tak aj 170 a to uz je dost neprijemne takze tych 90za minutu nie je najhorsie (bola by som rada keby som mala len tolko...:o) )a ked je to pri namahe nedavala by som hned lieky skor viac oddychovat,ale v kazdom pripade sa mozu lieky aj pocas dojcenia