Dojčíte a beriete lieky na srdce?

ssslavka
26. feb 2012

Dobry, den, mamicky! Chcem Vas poprosit o radu. Mam trochu narocnejsie 9-mesacne dietatko, ktore od narodenia musim casto nosit na rukach. Od unavy mi niekedy vyskoci tep srdca na 90. Bola som u internistu. Chcel mi predpisat lieky na srdce zo skupiny "betablokatory", ktore podla neho nesmiem brat a sucasne dojcit. Z obcianskeho zdruzenia Mamila, kde maju poradnu o dojceni mi vsak napisali, ze aj medzi tymito liekmi su take, ktore smiem uzivat a zaroven syna dojcit a viacere studie to dokazuju. Preto ma zaujima: dojcite niektora a beriete lieky na srdce? Ak ste z Bratislavy a okolia viete mi snad poradit dobreho internistu, ktory mi pomoze? Dakujem a pekny den Vam prajem. Slavka.

any241
26. feb 2012

ahoj, ja beriem betablokatory cele tehotenstvo aj pocas dojcenia budem, lenze ja mam pulz v klude 130 za minutu a ked je teplo, leto tak aj 170 a to uz je dost neprijemne takze tych 90za minutu nie je najhorsie (bola by som rada keby som mala len tolko...:o) )a ked je to pri namahe nedavala by som hned lieky skor viac oddychovat,ale v kazdom pripade sa mozu lieky aj pocas dojcenia

mimusa4
26. feb 2012

skús či ti nebude stačiť len magnézium 500ka, mne stačilo..ja som betabloky brala do tej doby než som otehotnela, potom celé tehu len magnézium a to aj počas dojčenia, zvldádla som to...